flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги відповідача у справі №905/564/24: Приватного акціонерного товариства "Діанівська птахофабрика", смт.Діанівка, Волноваський район, Донецька область

12 квітня 2024, 15:23

за позовною заявою: Товариства з обмеженою відповідальністю "Каскад", м.Селидове, Донецька область

до відповідача: Приватного акціонерного товариства "Діанівська птахофабрика", смт.Діанівка, Волноваський район, Донецька область

про стягнення 1247487,40грн.

 

 

Суддя              М.О. Лейба

 

Ухвалою від 09.04.2024 постановлено:

 

 

1.Прийняти   позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі №905/564/24 за правилами загального позовного провадження.

2.Підготовче засідання призначити на 30.04.2024 об 11:00год., яке відбудеться у приміщенні суду за адресою: м.Харків, проспект Науки, 5, каб. (зал судового засідання)  №105.

 3.Встановити відповідачу строк для подання відзиву на позов із урахуванням вимог статті 178 ГПК України протягом 15 днів з дня отримання цієї ухвали. Докази надіслання копії відзиву та доданих до нього документів позивачу надати до суду.

4.Запропонувати сторонам за наявності додаткових доказів у справі - надати їх суду до дати підготовчого засідання разом з доказами направлення копій вказаних доказів іншій стороні.

5.Роз’яснити відповідачу, що в разі ненадання у встановлений судом строк без поважних причин відзивів, письмових пояснень суд вирішує справу за наявними матеріалами.

6.Повідомити сторін про місце, час та дату підготовчого засідання. Явка представників сторін у підготовче засідання не є обов’язковою. Неявка представників сторін не перешкоджає розгляду справи.

  1. З урахуванням введення в Україні воєнного стану повідомити про право учасників справи подати заяву про розгляд справи за їх відсутності за наявними матеріалами в порядку частини 3 статті 196 ГПК України.

8.Запропонувати відповідачу зареєструвати електронний кабінет в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами, відповідно до вимог статті 6 Господарського процесуального кодексу України.

9.Повідомити сторін про можливість ознайомлення з матеріалами справи через Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему або її окрему підсистему (модуль), що забезпечує обмін документами.

10.Повідомити, що участь у підготовчому засіданні можлива для учасників справи виключно в режимі відеоконференції та відбудеться лише за умови наявності об`єктивних обставин, які забезпечать безпеку проведення судового засідання у приміщенні Господарського суду Донецької області.

Ухвала набрала законної сили 09.04.2024 та оскарженню непідлягає.

Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua.  

                                                                         

 

 

Електронний варіант судового рішення в мережі Інтернет за адресою: 

 

 

https://reyestr.court.gov.ua/Review/118254800