flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Фермерського господарства "Черніков", смт. Дробишеве Донецької області, код 39151117 та Чернікова Євгена Олександровича, смт. Дробишеве Донецької області, РНОКПП 3261708357

04 квітня 2024, 15:03

Справа №905/426/24

 

Господарський суд Донецької області ухвалою від 01.04.2024 прийняв позовну заяву до розгляду та відкрив провадження у справі № 905/426/24 за позовом Акціонерного товариства комерційний банк "Приватбанк" до Фермерського господарства "Черніков" та    Чернікова Євгена Олександровича про стягнення 306 800,00 грн, розгляд справи вирішив здійснювати в порядку спрощеного позовного провадження справи без повідомлення (виклику) учасників справи за наявними у справі матеріалами.

Встановлено відповідачам п`ятнадцятиденний строк з дня вручення ухвали для подання відзиву на позовну заяву та 5 днів з дня отримання відповіді на відзив для подачі заперечень на відповідь на відзив.

Повідомляє сторін, що відповідно до ч. 7 ст. 252 ГПК України клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін відповідач має подати у строк для подання відзиву, а позивач - разом з позовом або не пізніше 5 днів з дня отримання відзиву.

Подання доказів у справі та всі процесуальні дії можуть вчинятися учасниками справи протягом тридцяти днів з дня відкриття провадження у справі.

Суд роз’яснює Фермерському господарству "Черніков" його обов’язок зареєструвати свій електронний кабінет в системі "Електронний суд" та про можливість ознайомлення з матеріалами справи через Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему або її окрему підсистему (модуль), що забезпечує обмін документами.

Повідомляє сторони про те, що всі заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, а також будь-які інші документи можуть бути подані засобами електронного зв’язку через особистий кабінет в системі "Електронний суд". У разі неможливості надсилання документів в електронному вигляді - звичайною поштою на офіційну адресу суду.

 

за позовом: Акціонерного товариства комерційний банк "Приватбанк"

до відповідача 1: Фермерського господарства "Черніков"

відповідача 2: Чернікова Євгена Олександровича

про стягнення 306 800,00 грн

 

Суддя: Лобода Т.О.

 

Електронний варіант рішення в мережі Інтернет за адресою:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/118033123