flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Фізичної особи-підприємця Бараненко Владислава Ігоровича, м. Добропілля Донецької області,

16 січня 2024, 13:55

Повідомлення по справі № 905/19/24

Господарський суд Донецької області у складі судді Чернової О.В., розглянувши матеріали

позовної заяви: Заступника керівника Покровської окружної прокуратури Донецької області, м. Покровськ Донецької області

в інтересах держави в особі

позивача 1: Відділу освіти Добропільської міської ради, м. Добропілля Донецької області,

позивача 2: Східного офісу Держаудитслужби, м. Дніпро

до відповідача: Фізичної особи-підприємця Бараненко Владислава Ігоровича, м. Добропілля Донецької області

про визнання недійсними додаткові угоди та стягнення 44018,74грн,

 

Відповідно до Ухвали Господарського суду Донецької області від 08.01.2024 суд ухвалив: Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі №905/19/24. Справу №905/19/24 розглядати за правилами загального позовного провадження

Підготовче засідання призначити на 31.01.2024 о 15:45 год., яке відбудеться у приміщенні суду, зала судового засідання №104-А. Повідомити сторін про дату, час та місце судового засідання. Явка сторін у судове засідання є необов’язковою.

Встановити відповідачу строк для подачі відзиву на позовну заяву – протягом п’ятнадцяти днів з дня вручення даної ухвали та строк для подання заперечень на відповідь позивача на відзив, якщо такі будуть подані, - протягом 5 днів з дня їх отримання.

Попередити відповідача, що у разі ненадання ним відзиву у встановлений судом строк без поважних причин, суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Встановити прокурора та позивачам строк для подання до суду відповіді на відзив, якщо такий буде подано, - протягом 5 днів з дня його отримання.

Роз`яснити учасникам справи, що заперечення та пояснення повинні відповідати вимогам частин третьої шостої статті 165 Господарського процесуального кодексу України.

Копії вказаних заяв по суті справи та доданих до них документів надсилаються (надаються) іншим учасникам справи одночасно з надсиланням (наданням) їх до суду з урахуванням положень статті 42 Господарського процесуального кодексу України.

Рекомендувати учасникам справи брати участь у судовому в режимі відеоконференції, у порядку, передбаченому ст. 197 Господарського процесуального кодексу України. Судове засідання відбудеться лише за умови наявності об'єктивних обставин, які забезпечать безпеку проведення судового засідання у приміщенні Господарського суду Донецької області.

Повідомити учасників справи, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів, можуть бути ними подані в електронному вигляді через особистий кабінет в системі «Електронний суд», або у паперовій формі.

Інформацію по справі, що розглядається можливо отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua.

Ухвала складена та підписана 08.01.2023.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

 

Суддя Аксьонова К.І.

Електронний варіант судового рішення в мережі Інтернет за адресою:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/116173722