flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариства з обмеженою відповідальністю “АЛЬФАМАШ”, м.Краматорськ Донецької області

28 грудня 2023, 15:01

По справі №905/933/21

Ухвалою Господарського суду Донецької області від  21.12.2023, суд постановив:

  1. Відкласти розгляд справи по суті на 18.01.2024 року о 12:30 год. Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Донецької області за адресою: м.Харків, пр-т Науки, 5, зал судових засідань № 309

  2. Явка учасників справи не є обов`язковою. Учасники справи мають право подати заяву про розгляд справи за відсутності їх представників.

  3. Суд звертає увагу на те, що з 18 жовтня 2023 року введений в дію Закон України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обов`язкової реєстрації та використання електронних кабінетів в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами" від 29.06.2023 №3200-IX.

Згідно інформації, яка міститься в системі “Діловодство спеціалізованого суду” ТОВ “АЛЬФАМАШ” не зареєстрував власний електронний кабінет в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі.

      З огляду на викладене, суд вказує про обов'язок ТОВ“АЛЬФАМАШ” в силу приписів ч. 6 ст.6 ГПК України (в редакції Закону України від 29.06.2023 №3200-IX) зареєструвати власний електронний кабінет в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами.

  1. Звернути увагу учасників справи на те, що в умовах дії на території України воєнного стану з урахуванням розпорядчих актів керівництва Господарського суду Донецької області доступ учасників справи до приміщення суду є обмеженим; участь представників учасників справи у засіданні можлива виключно в режимі відеоконференції (з попереднім поданням відповідної заяви в порядку  ст. 197 ГПК України);

  2. Суд доводить до відома учасників справи, що за приписами ч.7 ст.6 ГПК України особі, яка зареєструвала електронний кабінет в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), суд вручає будь-які документи у справах, в яких така особа бере участь, виключно в електронній формі шляхом їх направлення до електронного кабінету.

 

 

за позовом: Акціонерного товариства “Українська залізниця”, м.Київ, в особі регіональної філії “Донецька залізниця”, м.Лиман Донецької області, Акціонерного товариства “Українська залізниця”

до відповідача: Товариства з обмеженою відповідальністю “АЛЬФАМАШ”, м.Краматорськ Донецької області,

про стягнення штрафу у розмірі 113’ 800,00грн та зобов'язання вчинити певні дії

 

 

Суддя Ю.В. Макарова

 

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою: https://reyestr.court.gov.ua/Review/115853146