flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ТОВ «Мак Хаус Донбас» (м.Київ), ТОВ «Поліграфімпорт» (м.Київ), УПФУ у Київському р-ні м.Донецьк (м.Покровськ), Донецький МЦЗ (м.Покровськ), ТОВ «Ласкар Принт» (м.Київ), Управління виконавчої дирекції ФСС в Донецькій обл (м.Слов’янськ)

27 грудня 2023, 18:49

Справа №27/89б

            за заявою: Товариства з обмеженою відповідальністю “Сервісоптторг”, м.Дніпропетровськ,

            до боржника: Закритого акціонерного товариства “Донецькбланкіздат” (код ЄДРПОУ 22007712), м.Донецьк,

            про банкрутство

            ліквідатор – арбітражний керуючий Шуба В.І.

 

Ухвалою суду від 18.12.2023

           

  1. Відкласти розгляд питання щодо призначення ліквідатора Закритого акціонерного товариства «Донецькбланкіздат» у справі 27/89б на  11.01.2024 року о 12:30 год. , зал судового засідання № 104а.

2.Повідомити кредиторів про розгляд заяви ліквідатора у справі №27/89б шляхом розміщення оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України.

  1.  Роз`яснити учасникам справи, що в умовах дії режиму воєнного стану, з міркувань безпеки та враховуючи приписи ст.3 Конституції України, відповідно до положень ст.197 ГПК України учасникам справи рекомендовано брати участь у засіданнях в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів через особистий кабінет Електронного суду за окремим клопотанням, поданим в порядку, визначеному процесуальним законом.

          У разі виникнення обставин зумовлених військовою агресією проти України та які об’єктивно унеможливлюють проведення судового засідання у призначений час, підготовче засідання може бути перенесено.

          Ухвала набирає законної сили з моменту підписання суддею та оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

          Учасники справи можуть отримати інформацію по справі на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за адресою: http://court.gov.ua/fair/sud5011/.

 

Суддя Демідова П.В.

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:

 

https://reyestr.court.gov.ua/Review/115853141