flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги cторін : Російської Федерації в особі міністерства юстиції Російської Федерації (справа № 905/983/23)

11 грудня 2023, 16:06

У справі № 905/983/23:

Господарський суд Донецької області у складі судді Хабарової Марії Володимирівни, розглянувши позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «Піг Фарм»

до держави Російська Федерація в особі міністерства юстиції Російської Федерації (119991, Російська Федерація, м. Москва, вул. Житня, 14)

про відшкодування шкоди.

   

Ухвалою суду від 29.11.2023 постановив:

  1. Закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

  2. Судове засідання для розгляду справи по суті призначити на 09.01.2024 о 12:30. Засідання відбудеться в приміщенні Господарського суду Донецької області за адресою: 61022, м. Харків, пр-т Науки, 5, зал №409. Явку повноважних представників сторін визнати НЕ обов’язковою.

  3. Зобов’язати позивача надіслати відповідачу копію даної ухвали суду, з її нотаріально засвідченим перекладом на російську мову, і відповідні докази надсилання надати суду.

  4. Приймаючи до уваги наявність загрози життю, здоров`ю учасників судового провадження при перебуванні у приміщенні Господарського суду Донецької області в місті Харкові, оскільки місто знаходиться під постійними обстрілами, можливість участі у судовому засіданні учасників справи або їх представників безпосередньо у приміщенні суду є обмеженою, однак суд звертає увагу сторін, що на даний час відновлена технічна можливість приймати участь у судових засіданнях в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, у тому числі з використанням власних технічних засобів, у порядку, що визначений приписами ст. 197 Господарського процесуального кодексу України.

  5. Звернути увагу учасників справи, що відповідно до ст. 196 Господарського процесуального кодексу України учасник справи має право заявити клопотання про розгляд справи за його відсутності. Якщо таке клопотання заявили всі учасники справи, судовий розгляд справи здійснюється на підставі наявних у суду матеріалів.

  6. Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua.

  7. Ухвала набирає законної сили негайно після її оголошення та не підлягає оскарженню окремо від рішення суду.    

Електронний варіант рішення в мережі Інтернет за адресою:  

https://reyestr.court.gov.ua/Review/115441526