flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ТОВ «Мак Хаус Донбас» (м.Київ), ТОВ «Поліграфімпорт» (м.Київ), УПФУ у Київському р-ні м.Донецьк (м.Покровськ), Донецький МЦЗ (м.Покровськ), ТОВ «Ласкар Принт» (м.Київ), Управління виконавчої дирекції ФСС в Донецькій обл (м.Слов’янськ)

27 листопада 2023, 16:10

Справа №27/89б

            за заявою: Товариства з обмеженою відповідальністю “Сервісоптторг”, м.Дніпропетровськ,

            до боржника: Закритого акціонерного товариства “Донецькбланкіздат” (код ЄДРПОУ 22007712), м.Донецьк,

            про банкрутство

            ліквідатор – арбітражний керуючий Шуба В.І.

 

Ухвалою суду від 07.11.2023

           

1.Заяву ліквідатора – арбітражного керуючого Драліна А.В. про відсторонення від виконання повноважень ліквідатора Закритого акціонерного товариства «Донецькбланкіздат» за власною ініціативою згідно п.4 ст.28 Кодекса України з процедур банкрутства у справі №27/89б - задовольнити.

          2.Відсторонити арбітражного керуючого Драліна А.В. від виконання повноважень ліквідатора Закритого акціонерного товариства «Донецькбланкіздат» за його заявою.

          3.Відкласти розгляд питання щодо призначення ліквідатора Закритого акціонерного товариства «Донецькбланкіздат» у справі 27/89б  на 18.12.2023 року о 12:00 год. зал судового засідання № 104а.

           4.Голові комітету кредиторів забезпечити проведення    засідання комітету кредиторів з розгляду питання щодо визначення кандидатури арбітражного керуючого для призначення ліквідатором у справі.

          5.Комітету кредиторів на засіданні комітету кредиторів розглянути питання щодо призначення ліквідатора у справі, відповідне клопотання та заяву обраної кандидатури арбітражного керуючого для призначення ліквідатора до дати судового засідання надати суду.

          6.Арбітражному керуючому Драліну А.В., до призначення судом ліквідатора забезпечити збереження документів, пов'язаних із ліквідаційною процедурою боржника. Арбітражному керуючому Драліну А.В.,    після призначення ліквідатора Закритого акціонерного товариства «Донецькбланкіздат»,    передати останньому    за актом приймання-передачі документи, пов'язані    з ліквідаційною процедурою.                      

          7.Ухвала набирає законної сили з моменту її прийняття.

Ухвала може бути оскаржена в Східний апеляційний господарський суд протягом десяти днів з дня підписання ухвали в порядку передбаченому розділом IV ГПК України.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за адресою: http://court.gov.ua/fair/sud5011/

Ухвалу прийнято, складено та підписано (вступна та резолютивна частина) у нарадчій кімнаті. Повний текст ухвали складений та підписаний 07.11.2023.

 

 

 Суддя Демідова П.В.

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:

 

https://reyestr.court.gov.ua/Review/114719966