flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги відповідача 2,3 у справі №905/1413/23: Барленко ЛТД (Barlenco LTD), Кіпр (Cyprus), Компанії “Метінвест Б.В.” (Metinvest B.V.), м.Амстердам, Королівство Нідерланди (The Netherlands)

31 жовтня 2023, 15:55

За позовною заявою: Бойко Павла Юрійовича, м.Київ

до  відповідача 1: Приватного акціонерного товариства “Авдіївський коксохімічний завод”, м.Авдіївка, Донецька область

до відповідача 2: Барленко ЛТД (Barlenco LTD), Кіпр

до відповідача 3: Компанії “Метінвест Б.В.” (Metinvest B.V.), м.Амстердам, Королівство Нідерланди

до відповідача 4: Ахметова Ріната Леонідовича, м.Київ

про солідарне стягнення доплат за акції у загальному розмірі 23580000,00грн.

 

Суддя    М.О.Лейба

 

Ухвалою суду від 30.10.2023 постановлено:

 

1.Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі №905/1413/23 за правилами загального позовного провадження.

2.Підготовче засідання призначити на 21.11.2023 о 11:30год., яке відбудеться у приміщенні суду за адресою: м.Харків, проспект Науки, каб. (зал судового засідання) № 413.

3.Встановити відповідачам строк для подання відзиву на позов із урахуванням вимог статті 178 ГПК України протягом 15 днів з дня отримання цієї ухвали. Докази надіслання копії відзиву та доданих до них документів позивачу надати до суду.

4.Запропонувати сторонам за наявності додаткових доказів у справі - надати їх суду до дати підготовчого засідання разом з доказами направлення копій вказаних доказів іншій стороні.

5.Роз’яснити відповідачам, що в разі ненадання у встановлений судом строк без поважних причин відзивів, письмових пояснень суд вирішує справу за наявними матеріалами.

6.Повідомити сторін про місце, час та дату підготовчого засідання. Явка представників сторін у підготовче засідання не є обов’язковою. Неявка представників сторін не перешкоджає розгляду справи.

  1. З урахуванням введення в Україні воєнного стану повідомити про право учасників справи подати заяву про розгляд справи за їх відсутності за наявними матеріалами в порядку частини третьої статті 196 ГПК України.

8.Повідомити учасників справи, що заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, можуть бути ними подані в електронному вигляді на електронну пошту суду (inbox@dn.arbitr.gov.ua) або через особистий кабінет в системі Електронний суд”.

9.Повідомити, що участь у підготовчому засіданні можлива для учасників справи виключно в режимі відеоконференції та відбудеться лише за умови наявності об`єктивних обставин, які забезпечать безпеку проведення попереднього засідання у приміщенні Господарського суду Донецької області.

10.Направлення даної ухвали учасникам справи здійснювати шляхом електронного листування, іншими наявними альтернативними засобами зв’язку, в тому числі шляхом розміщення відповідного оголошення на веб-порталі судової влади України на офіційному веб-сайті Господарського суду Донецької області у рубриці "Повідомлення для учасників процесу" розділу "Інше".

Ухвала набрала законної сили 30.10.2023 та оскарженню непідлягає.

Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua.                                                                                                                                          

                                                                 

Електронний варіант рішення в мережі Інтернет за адресою:   

 

https://reyestr.court.gov.ua/Review/114526411