flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариства з обмеженою відповідальністю «ВАЛДІ ЛТД», м.Покровськ, Донецька область

30 жовтня 2023, 15:29

Справа №905/1351/23

 

Ухвалою суду від 24.10.2023 у справі № 905/1351/23 суд постановив:

  1. Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі №905/1351/23.

  2. Справу №905/1351/23 розглядати за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення учасників справи за наявними у справі матеріалами.

  3. Відповідачу встановити строк п'ятнадцять днів з дня вручення даної ухвали для подачі заяви з запереченням проти розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження та відзиву з доказами, на яких ґрунтуються його заперечення.

  4. Попередити відповідача, що у разі ненадання відзиву на позов у встановлений судом строк, справа згідно з ч. 9 ст. 165 Господарського процесуального кодексу України буде розглянута за наявними в ній матеріалами.Суд має право вирішити справу за наявними матеріалами також у разі, якщо відзив подано особою, яка відповідно до частини шостої статті 6 Господарського процесуального кодексу України зобов’язана зареєструвати електронний кабінет, але не зареєструвала його і не навела поважних причин невиконання такого обов’язку.

  5. Запропонувати позивачу у строк до п’яти днів з дня отримання відзиву надати суду відповідь на відзив (за наявності).

  6. Запропонувати відповідачу у строк до п’яти днів з дня отримання відповіді на відзив надати суду заперечення (за наявності).

  7. Роз’яснити сторонам, що відповідно до ч.7 ст.252 Господарського процесуального кодексу України клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін відповідач має подати в строк для подання відзиву, а позивач - разом з позовом або не пізніше п`яти днів з дня отримання відзиву.

  8. Роз’яснити сторонам, що заяви по суті справи, заперечення та пояснення повинні відповідати вимогам частин третьої шостої статті 165 Господарського процесуального кодексу України. Копії вказаних заяв по суті справи та доданих до них документів надсилаються (надаються) іншим учасникам справи одночасно з надсиланням (наданням) їх до суду з урахуванням положень статті 42 Господарського процесуального кодексу України.

  9. Роз’яснити учасникам справи, що відповідно до ч. 6 статті 6 Господарського процесуального кодексу України юридичні особи реєструють свої електронні кабінети в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами, в обов’язковому порядку.

  10. Повідомити учасників справи, що особа, яка зареєструвала електронний кабінет в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами, може подавати процесуальні, інші документи, вчиняти інші процесуальні дії в електронній формі виключно за допомогою Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи або її окремої підсистеми (модуля), що забезпечує обмін документами, з використанням власного електронного підпису, прирівняного до власноручного підпису відповідно до Закону України «Про електронні довірчі послуги», або у паперовій формі.

  11. Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та не підлягає оскарженню окремо від рішення суду.

 

за позовом: Комунального підприємства «Покровськтепломережа», м.Покровськ, Донецька область,

до відповідача: Товариства з обмеженою відповідальністю «ВАЛДІ ЛТД», м.Покровськ, Донецька область,

про стягнення заборгованості за використану теплову енергію у сумі 38    985грн, з яких 28 642,64грн - основний борг, 8    748,57грн - інфляційні втрати, 1    593,79грн - 3% річних.

 

Суддя Я.О. Левшина

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/114388258