flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариство з обмеженою відповідальністю “Ремонтно-будівельний холдинг “Донбасдомнаремонт” м. Вишневе, Київська область По справі 905/944/22

27 жовтня 2023, 15:07

 

Ухвалою від 19.10.2023 суд постановив закрити підготовче провадження та призначити розгляд справи по суті 28.11.2023 року о 14:00год. Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Донецької області за адресою: м.Харків, пр-т Науки, 5, каб №  309.

Явка представників учасників справи у засідання суду не є обов`язковою

Суд звертає увагу учасників справи на те, що місто Харків, де знаходиться Господарський суд Донецької області, перебуває під обстрілами, тобто існує загроза життю, здоров’ю та безпеці відвідувачів, у зв'язку з чим доступ до приміщення суду учасникам справи обмежений та запропоновано дистанційне спілкування шляхом електронного та поштового листування, судові засідання за особистої участі учасників судового процесу не проводяться, участь в судових засіданнях при процесуальній необхідності можлива виключно в режимі відеоконференції та відбудеться лише за умови наявності об'єктивних обставин, які забезпечать безпеку проведення судового засідання у приміщенні Господарського суду Донецької області.

Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua.

 

Суддя Макарова Ю.В.

 

Електронний варіант наказу в мережі Інтернет за адресою:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/114355919