flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників справи № 905/1259/23

03 жовтня 2023, 16:06

По справі  №  905/1259/23

за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю "БУМЛАЙН" (код ЄДРПОУ 35514702; адреса: 01040, м. Київ, пров. Новопечерський, буд. 3, копр. 2, кім. 526)

до Товариства з обмеженою відповідальністю "СОЛО ГАЗ" (код ЄДРПОУ 44366307, адреса: 85400, Донецька область, м. Селидове, вул.. Гоголя, буд. 16)

про визнання банкрутом

 

Суддя Величко Н.В.

 

Ухвалою  Господарського суду Донецької області від 25.09.2023 постановлено:

 

  1. Прийняти заяву Товариства з обмеженою відповідальністю "БУМЛАЙН" про відкриття провадження у справі про банкрутство до розгляду.

  2. Проведення підготовчого засідання призначити на 10.10.23 року об 11:30 год., що відбудеться у приміщенні суду, кабінет №318.

  3. Зобов`язати боржника у строк до 06.10.2023 включно надати суду:відзив на заяву про відкриття провадження у справі, до якого долучити докази відправлення заявнику копії відзиву, а також довідку органів приватизації (органів, уповноважених управляти об`єктами державної власності) про наявність або відсутність на балансі підприємства, щодо якого відкрито провадження у справі, державного майна, що в процесі приватизації (корпоратизації) не увійшло до статутного капіталу боржника.

У відзиві боржника зазначаються:

- заперечення боржника щодо вимог заявника (заявників);

- загальна сума заборгованості боржника перед кредиторами за зобов`язаннями, що передбачають виплату грошових коштів, у тому числі зі сплати податків і зборів (обов`язкових платежів), з виплати заробітної плати;

- відомості про наявне у боржника майно, а також про всі рахунки боржника в установах банків та інших фінансово-кредитних установах, реквізити рахунків;

- відомості про всі рахунки, на яких ведеться облік прав на цінні папери, що належать боржнику у депозитарних установах, їх реквізити;

- відомості про проведення боржником діяльності, пов`язаної з державною таємницею;

- докази необґрунтованості вимог заявника (за наявності).

- інші відомості, що мають значення для розгляду справи.

  1. Повідомити учасників справи, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів, можуть бути ними подані в електронному вигляді на електронну пошту суду на е-mail: inbox@dn.arbitr.gov.ua (з обов`язковим підписанням всіх документів кваліфікованим електронним підписом) або через особистий кабінет в системі Електронний суд.

  2. Роз`яснити сторонам їх право подавати до суду заяви про розгляд справи в їхній відсутності за наявними матеріалами в порядку частини третьої статті 196 ГПК України.

  3. Повідомити, що участь у судовому засіданні можлива для учасників справи виключно в режимі відеоконференції та відбудеться лише за умови наявності об`єктивних обставин, які забезпечать безпеку проведення судового засідання у приміщенні Господарського суду Донецької області.

  4. Дану ухвалу направити боржнику, державному реєстратору за місцем знаходження боржника, арбітражному керуючому Потупало Н.І., відділу державної виконавчої служби за місцем реєстрації боржника.

  5. Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua

  6. Ухвала набрала законної з моменту її підписання 25.09.2023 та не підлягає оскарженню.

 

Електронний варіант рішення в мережі Інтернет за адресою

https://reyestr.court.gov.ua/Review/113688188