flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Соледарської міської ради Бахмутського району Донецької області, м.Соледар, Донецьк область, Соледарської міської військової адміністрації Бахмутського району Донецької області, м.Соледар, Донецька область

11 вересня 2023, 16:05

Справа 905/915/23

за позовом: Товариства з обмеженою відповідальністю “Спец-Ком-Сервіс”, с.Петропавлівська Борщагівка, Київська область,

до відповідача-1: Соледарської міської ради Бахмутського району Донецької області, м.Соледар, Донецьк область,

до відповідача-2: Соледарської міської військової адміністрації Бахмутського району Донецької області, м.Соледар, Донецька область,

 про стягнення дійсної вартості безпідставно набутого (збереженого) майна за нікчемним договором в загальній сумі 5 369 082,25грн –

Ухвалою суду від 05.09.2023

1.У задоволенні заяви Бахмутської окружної прокуратури №50-2825вих-23 від 15.08.2023 про вступ у справу – відмовити.

2.В задоволенні клопотання відповідача - 2 про виключення його зі складу відповідачів відмовити.

 3.Клопотання Товариства з обмеженою відповідальністю “Спец-Ком-Сервіс” б/н від 07.08.2023 про продовження строку для подання відповіді на відзиви відповідачів та заперечення щодо виключення відповідача-2 – задовольнити в частині пропозиції надати відповіді на питання, поставлені в позивної заяві.

4.Продовжити строк підготовчого провадження у справі 905/915/23 на 30 днів.

5.Відкласти підготовче засідання на 20.09.2023 року о 12:30 год., зал судового засідання № 105.

6.Позивачу в строк до 15.09.2023 надати відповіді на відзиви, з доказами їх направлення відповідачам у справі та обґрунтовані пояснення стосовно індивідуально-визначеного характеру спірного майна.

 7.Відповідачам в строк до _________надати відповіді, на поставлені позивачем у позові, питання або відмовитись від відповіді на них, в порядку, передбаченому ст.90 ГПК України, а також надати пояснення щодо заперечень позивача проти повноважень відповідача -1, викладених у клопотанні від 7.08.2023 р.

8.Явка сторін у підготовче засідання визнається необов’язковою.

9.Роз`яснити, що враховуючи обставини, за якими обмежений доступ відвідувачів до приміщення суду, відповідно до положень ст.197 ГПК України учасникам справи рекомендовано     брати участь у засіданнях     в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів через особистий кабінет Електронного суду за окремим клопотанням, поданим в порядку, визначеному процесуальним законом.

   У разі виникнення обставин зумовлених військовою агресією проти України та які об’єктивно унеможливлюють проведення судового засідання у призначений час, підготовче засідання може бути перенесено.

 Ухвала набирає законної сили з моменту підписання суддею та оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

 Учасники справи можуть отримати інформацію по справі на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за адресою: http://court.gov.ua/fair/sud5011/.

Інформацію щодо руху справи можна отримати на інформаційному сайті http://www.reyestr.court.gov.ua, веб-порталі "Судова влада України" (dn.arbitr.gov.ua).                                                                                                                                                            П.В Демідова

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:     

  https://reyestr.court.gov.ua/Review/113268023