flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Слов'янської окружної прокуратури; ПП «Адора» ; КНП "Обласна клінічна психіатрична лікарня м.Слов'янськ"

23 серпня 2023, 18:20

Справа №905/508/22

Ухвалою суду від 15.08.2023:

1.Визначити розгляд справи №905/508/22 за позовом керівника Слов'янської окружної прокуратури, м.Слов'янськ Донецької області, в інтересах держави в особі Департамента охорони здоров'я Донецької обласної адміністрації, м.Краматорськ Донецької області, до відповідача, Приватного підприємства «Адора», м.Слов'янськ Донецької області, про стягнення 29327,22 грн., за правилами загального позовного провадження, стадія: відкриття провадження у справі.

2.Призначити підготовче засідання на 30.08.2023 о 16:00 год. (приміщення Господарського суду Донецької області, за адресою: 61022, м.Харків, пр.Науки, 5, зал судового засідання зал судового засідання №406).

3.Прокурору та Департаменту охорони здоров'я Донецької обласної адміністрації, м.Краматорськ Донецької області, надати: відповідно до ст.166 Господарського процесуального кодексу України відповідь на відзив разом із доказами її направлення на адресу відповідача.

4.Відповідачу надати: відповідно до ст.165 Господарського процесуального кодексу України відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову у строк до 30.08.2023, але не пізніше 15 днів з дня повідомлення про відкриття провадження у справі; одночасно надіслати позивачу копію відзиву та доданих до нього документів, докази такого направлення надати суду до початку підготовчого засідання.

5.Звернути увагу на пункт 5.26 Національного стандарту ДСТУ 4163:2020 «Державна уніфікована система документації. Уніфікована система організаційно-розпорядчої документації. Вимоги до оформлення документів», яким передбачено, що відмітка про засвідчення копії документа складається з таких елементів: слів «Згідно з оригіналом» (без лапок), найменування посади, особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її власного імені та прізвища, дати засвідчення копії. У випадках, визначених законодавством, копії документів засвідчують відбитком печатки юридичної особи, структурного підрозділу (служби діловодства, служби кадрів, бухгалтерії тощо) юридичної особи або печатки «Для копій».

6.Роз`яснити сторонам про право подання доказів у відповідності до приписів ст.80 Господарського процесуального кодексу України.

7.Повідомити, що участь у підготовчому засіданні можлива для сторін в режимі відеоконференції та відбудеться лише за умови наявності об'єктивних обставин, які забезпечать безпеку проведення підготовчого засідання у приміщенні Господарського суду Донецької області.

8.Роз'яснити необхідність дотримання приписів ст.197 Господарського процесуального кодексу України при поданні клопотання про участь у підготовчому засіданні в режимі відеоконференції.

9.Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання.

10.Дата підписання ухвали 15.08.2023.

за позовом керівника Слов'янської окружної прокуратури, м.Слов'янськ Донецької області, в інтересах держави в особі Департамента охорони здоров'я Донецької обласної адміністрації, м.Краматорськ Донецької області, та Комунального некомерційного підприємства «Обласна клінічна психіатрична лікарня м.Слов'янськ», м.Слов'янськ Донецької області,

до відповідача, Приватного підприємства «Адора», м.Слов'янськ Донецької області,

про стягнення 29327,22 грн.,

Суддя Кротінова О.В.

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/112844391