flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Приватне акціонерне товариство “Красногорівський вогнетривкий завод”, Донецька область, м.Красногорівка та Фізичної особи-підприємця Степаненко Лариси Романівни, м.Красногорівка Донецької області.

01 серпня 2023, 17:55

Справа 905/790/22

за позовом: Регіонального відділення Фонду державного майна України по Донецькій та Луганській областях, м.Харків,

до відповідача: Фізичної особи-підприємця Степаненко Лариси Романівни, м.Красногорівка Донецької області,

за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача – Приватне акціонерне товариство «Красногорівський вогнетривкий завод», Донецька область, м.Красногорівка,

про зобов’язання вчинити певні дії, а саме: повернути державне майно – нежитлові вбудовані приміщення першого поверху та підвальне приміщення трьохповерхового будинку загальною площею 652кв.м., які розташовані за адресою: м.Красногорівка, вул.Леніна, 2б, шляхом підписання акту приймання-передавання з балансоутримувачем,

Ухвалою суду від 25.07.2023:

  1. Відкласти розгляд справи на 22.08.2023 року об 11:00 год., зал судового засідання № 105.

2.Заяву представника позивача про залучення третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача - Приватного акціонерного товариства «Красногорівський вогнетривкий завод» в якості відповідача - задовольнити.

3.Залучити Приватне акціонерне товариство «Красногорівський вогнетривкий завод» (85630, Донецька область, м.Красногорівка, вул.Ахтирського, буд.4, код ЄДРПОУ: 00191744) до участі у справі №905/790/22 в якості відповідача.

  1. Відповідачу- ОСОБА_1 надати суду оригінал акту приймання-передавання від 8.12.2022 року, копія якого була долучена до матеріалів справи за клопотанням відповідача 19.12.2022 року. Оригінал акту направити також Позивачу.

5.Приватному акціонерному товариству «Красногорівський вогнетривкий завод» надати відзив.

6.Явка сторін в судове засідання визнається необов`язковою.

7.Роз`яснити, що відповідно до положень ст.197 ГПК України учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні лише в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів через особистий кабінет Електронного суду.

У разі виникнення обставин зумовлених військовою агресією проти України та які об`єктивно унеможливлюють проведення судового засідання у призначений час, судове засідання може бути відкладено.

8.Направлення даної ухвали здійснювати шляхом електронного листування на електронні адреси учасників справи, відповідача та третю особи повідомити про відкладення розгляду справи шляхом розміщення відповідного повідомлення на сайті Господарського суду Донецької області.

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання суддею та оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за адресою: http://court.gov.ua/fair/sud5011/.

Інформацію щодо руху справи можна отримати на інформаційному сайті http://www.reyestr.court.gov.ua, веб-порталі "Судова влада України" (dn.arbitr.gov.ua).

 

Суддя Демідова П.В.

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/112457744