flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Фізичної особи-підприємця Томенко Дениса Юрійовича, м.Слов’янськ, Донецької області.

01 серпня 2023, 17:54

Справа №905/597/23

 за позовом: Акціонерного товариства Комерційний банк “Приватбанк”, м.Київ,

          до відповідача: Фізичної особи-підприємця Томенко Дениса Юрійовича, м.Слов’янськ, Донецької області,

          про стягнення заборгованості в розмірі 477 414,48грн, -

Ухвалою суду від 21.07.2023:

   1.Відкласти розгляд справи №905/597/23.

           2.Відповідачу в строк до 15.08.2023 подати до суду відзив на позовну заяву, оформлений відповідно до вимог статті 165 Господарського процесуального кодексу України, а також всі докази, що підтверджують заперечення проти позову; забезпечити направлення позивачу копії відзиву на позов та доданих до нього документів, докази на підтвердження такого направлення разом з відзивом надати суду. Попередити відповідача, що у разі ненадання відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи відповідно до частини 2 статті 178 Господарського процесуального кодексу України. При цьому, якщо докази не можуть бути подані разом з відзивом з об'єктивних причин, відповідач повинен про це письмово повідомити суд та зазначити: доказ, який не може бути подано; причини, з яких доказ не може бути подано у зазначений строк; докази, які підтверджують, що особа здійснила всі залежні від неї дії, спрямовані на отримання вказаного доказу (ч. 3, 4 ст. 80 Господарського процесуального кодексу України).

           3.Направити ухвалу суду за адресою місця проживання відповідача, визначену в ЄДР, а саме: 84109, Донецька обл., м.Слов’янськ, вул.Ком’яхова, буд.6, кв.1.

  1. Ухвала набирає законної сили з моменту підписання суддею та оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

          

          Учасники справи можуть отримати інформацію по справі на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за адресою: http://court.gov.ua/fair/sud5011/.

          Інформацію щодо руху справи можна отримати на інформаційному сайті http://www.reyestr.court.gov.ua, веб-порталі "Судова влада України" (dn.arbitr.gov.ua).

Суддя Демідова П.В.

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:   https://reyestr.court.gov.ua/Review/112404509