flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Бурлаченко Ірини Олександрівни, м.Маріуполь, Донецької області, Товариства з обмеженою відповідальністю «Сансан Агро», м.Маріуполь Донецької області.

01 серпня 2023, 17:51

Спрва 905/175/23

за позовом: Акціонерного товариства Комерційний банк «Приватбанк», м.Київ,

          до відповідача-1: Товариства з обмеженою відповідальністю «Сансан Агро», м.Маріуполь Донецької області,

          до відповідача-2: Бурлаченко Ірини Олександрівни, м.Маріуполь, Донецької області,

          про стягнення заборгованості в сумі 892 872,16грн, -рішенням від 05.06.2023:

Ухвалою суд від 25.07.2023:

1.Продовжити строк підготовчого провадження на 30 днів та відкласти підготовче засідання на 22.08.2023 року об 11:15 год., зал судового засідання № 105.

  1. Відповідачу-1 та відповідачу-2 виконати вимоги ухвали суду від 27.06.2023, а саме направити суду відзив з доказами його направлення на адресу позивача.

3.Запропонувати позивачу у строк не пізніше п`ять днів з дня отримання відзиву на позовну заяву подати відповідь на відзив в порядку статті 166 Господарського процесуального кодексу України, копію якого направити відповідачу в той самий строк, докази направлення надати суду разом з відповіддю на відзив.

4.Явка сторін у підготовче засідання визнається необов`язковою.

5.Повідомити відповідачів про продовження строку підготовчого провадження на 30 днів та відкладення підготовчого засідання шляхом розміщення відповідного повідомлення на сайті Господарського суду Донецької області.

6.Роз`яснити, що враховуючи обставини, за якими обмежений доступ відвідувачів до приміщення суду, відповідно до положень ст.197 ГПК України учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні виключно в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів через особистий кабінет Електронного суду за окремим клопотанням, поданим в порядку, визначеному процесуальним законом.

У разі виникнення обставин зумовлених військовою агресією проти України та які об`єктивно унеможливлюють проведення судового засідання у призначений час, судове засідання може бути відкладено.

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання суддею та оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Інформацію щодо руху справи можна отримати на інформаційному сайті http://www.reyestr.court.gov.ua, веб-порталі "Судова влада України" (dn.arbitr.gov.ua).

 

 

              Суддя П.В. Демідова

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/112457743