flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги: ТОВ «Марсот», м. Маріуполь, Донецька область; ТОВ «Маріком ІЛД», м. Маріуполь, Донецька область; ТОВ «Сотта-маркет», м. Маріуполь, Донецька область; фізична особа Іллічов Вадим Олександрович, м. Маріуполь, Донецька область,

25 липня 2023, 16:03

Справа №905/920/23

 

за позовом Акціонерного товариства «Перший український міжнародний банк», м.Київ,

до відповідача-1 Товариства з обмеженою відповідальністю «Марсот», м. Маріуполь, Донецька область,

відповідача-2 Товариства з обмеженою відповідальністю «Маріком ІЛД», м. Маріуполь, Донецька область,

відповідача-3 Товариства з обмеженою відповідальністю «Сотта-маркет», м. Маріуполь, Донецька область,

відповідача-4 фізичної особи Іллічова Вадима Олександровича, м. Маріуполь, Донецька область,

про солідарне стягнення заборгованості в сумі 4000000,00 грн,

 

Суд ухвалою від 21.07.2023 постановив:прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі №905/920/23.Справу розглядати за правилами загального позовного провадження.

Підготовче засідання призначити на 17.08.2023 о 12:30 год. Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду Донецької області за адресою: пр. Науки, 5, м. Харків, 61022, каб. №326.

Повідомити сторін про дату, час та місце проведення підготовчого засідання. Через обмеженість бюджетного фінансування суду на закупівлю знаків поштової оплати повідомлення здійснити шляхом направлення ухвали на електронну адресу учасників справи/ їх представників, направлення телефонограм та розміщення оголошення на офіційному веб-порталі «Судова влада».

Роз'яснити, що участь у судовому засіданні можлива для учасників та їх представників в режимі відеоконференції відповідно до положень ст.197 Господарського процесуального кодексу України та відбудеться за наявності об`єктивних обставин, які забезпечать безпеку проведення судового засідання у приміщенні Господарського суду Донецької області. Встановити відповідачам строк для подання відзивів на позов протягом 15 днів з дня отримання ухвали про відкриття провадження у справі; копію відзиву та доданих до нього документів одночасно надіслати (надати) позивачу; докази направлення (вручення) відзиву і доданих до нього документів надати суду одночасно з відзивом.

 Встановити позивачу строк для подання відповідей на відзиви на позов протягом 10 днів з дня отримання відзивів на позов; копії відповідей на відзиви та доданих до них документів одночасно надіслати (надати) відповідачам; докази направлення (вручення) відповідей на відзиви і доданих до них документів надати суду одночасно з відповіддями на відзиви.

Встановити відповідачам строк для подання заперечень на відповіді на відзив протягом 10 днів з дня отримання відповідей на відзив; копію заперечень на відповіді на відзив та доданих до них документів одночасно надіслати (надати) позивачу; докази направлення (вручення) заперечень на відповіді на відзиви і доданих до них документів надати суду одночасно з запереченнями на відповіді на відзиви.

Повідомити, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, тощо можуть бути подані в електронному вигляді на електронну пошту суду або через особистий кабінет в системі «Електронний суд»,

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

 

Суддя  Аксьонова К.І.

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою: https://reyestr.court.gov.ua/Review/112342875