flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариства з обмеженою відповідальністю "ЛІРА"

28 червня 2023, 17:25

905/569/23

Суддя – Устимова А.М.

за позовом Акціонерного товариства Комерційний банк «Приватбанк»

до відповідача Товариства з обмеженою відповідальністю "ЛІРА"

про вилучення транспортного засобу та стягнення 162314,07грн, а саме, заборгованості за лізинговими платежами в сумі 125159,60грн, заборгованості за  винагородою за користування предметом лізингу в сумі 36936,47грн, заборгованості з винагороди за проведення моніторингу предмету лізингу   в сумі 218,00грн

 

УХВАЛИВ:

Відкласти підготовче засідання на  02.08.2023 року о 12:45 год. Зала судового засідання № 105.

Повідомити сторін про місце, час та дату підготовчого засідання у справі.

Явка представників сторін у підготовче засідання є необов`язковою.

Позивачу надати суду виписки з банківського рахунку з підписом, особи, яка їх виготовила,  засвідчені печаткою або штампом позивача.

Повідомити, що участь у  підготовчому засіданні можлива для учасників судового процесу в режимі відеоконференції та відбудеться лише за умови наявності об`єктивних обставин, які забезпечать безпеку проведення судового засідання у приміщенні Господарського суду Донецької області.

Роз`яснити учасникам справи право подати заяву про розгляд справи за відсутності їх представників, право брати участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, у тому числі з використанням власних технічних засобів, у порядку, передбаченому ст. 197 Господарського процесуального кодексу України.

Інформацію по справі, що розглядається, можна отримати на сторінці Господарського суду Донецької області на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: dn.arbitr.gov.ua.

Ухвала оскарженню в апеляційному порядку окремо від рішення суду не підлягає, набирає законної сили з моменту її підписання.  

         Вказане рішення суду міститься за посиланням:

 

https://reyestr.court.gov.ua/Review/111799760