flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Відповідача – Фізичної особи-підприємця Цвященко Андрія Миколайовича (84301, Донецька область, м.Краматорськ, вул.Паркова, б.59, кв.128).

27 червня 2023, 15:22

Справа № 21/10пн

Суддя – О.В. Говорун

 

Позивач - Краматорська міська рада

Відповідач - Фізична особа-підприємець Цвященко Андрій Миколайович

Про відновлення справи

УХВАЛИВ:

 

         Оголосити перерву в судовому засіданні щодо вирішення питання про поновлення строку на звернення до суду з заявою для відновлення втраченого судового провадження у справі №21/10пн, надання судового наказу на підставі рішення Господарського суду  Донецької області від 03.12.2009 у справі №21/10пн до 04.07.2023 об 11:15 год., зал судового засідання № 105.

         Повідомити учасників справи про дату, час і місце проведення судового засідання.

         Роз`яснити, що учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів. Підтвердження особи учасника справи здійснюється із застосуванням електронного підпису, а якщо особа не має такого підпису, то у порядку, визначеному Законом України "Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус" або Державною судовою адміністрацією України.

Порядок роботи з технічними засобами відеоконференцзв`язку під час судового засідання в адміністративному, цивільному та господарському процесах за участі сторін поза межами приміщення суду затверджений наказом Державної судової адміністрації України від 23.04.2020 №196.

У разі виникнення обставин зумовлених військовою агресією проти України та які об`єктивно унеможливлюють проведення судового засідання у призначений час, судове засідання може бути відкладено.

У випадку оголошення повітряної тривоги (загрози артилерійського обстрілу) в м.Харків до або під час судового засідання, судове засідання буде розпочате або продовжено  після скасування повітряної тривоги (загрози артилерійського обстрілу).

Учасникам справи надати (підтвердити) електронну адресу (e-mail) на яку судом будуть надсилатись процесуальні документи.

Документи по справі можуть бути надіслані на офіційну електронну адресу суду (inbox@dn.arbitr.gov.ua) або через підсистему “Електронний суд”.

Вхід до підсистеми "Електронний суд" - https://id.court.gov.ua.

Повідомити, що відповідно до ч.8 ст.42 ГПК України, якщо документи подаються учасниками справи до суду або надсилаються іншим учасникам справи в електронній формі, такі документи скріплюються електронним підписом учасника справи (його представника).

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua.

         Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

 

         Вказане рішення суду міститься за посиланням:

 

https://reyestr.court.gov.ua/Review/111706851