flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги cторін у справі № 905/362/23: 1) Товариства з обмеженою відповідальністю Медія Простор Груп, м.Маріуполь, Донецька область,

19 травня 2023, 15:15

У справі № 905/362/23:

за позовом Управління з питань реклами виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), м. Київ,

до відповідача Товариства з обмеженою відповідальністю Медія Простор Груп, м.Маріуполь, Донецька область,

про стягнення заборгованості в розмірі 791 832,71 грн., -

 

Суддя    К.С.Харакоз

 

Ухвалою суду від 05.05.2023 постановлено:

Позовну заяву Управління з питань реклами виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) залишити без руху.

Встановити Управлінню з питань реклами виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) строк для усунення недоліків заяви протягом п`яти днів з дня отримання (вручення) даної ухвали суду шляхом надання до суду: - доказів направлення на офіційну електрону адресу відповідача копії позовної заяви з доданими документами.

Повідомити позивача, що в силу вимог п.13 ст.176 ГПК України, якщо заявник не усунув недоліки заяви у строк, встановлений судом, заява залишається без розгляду.

Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

 

Електронний варіант рішення в мережі Інтернет за адресою:  

https://reyestr.court.gov.ua/Review/110741616