flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариства з обмеженою відповідальністю "Агрозахист"

11 травня 2023, 16:01

Справа №905/737/22

Позивач: Товариство з обмеженою відповідальністю "Агрозахист Донбас" (08162, Київська обл.,смт. Чабани, вул.Машинобудівників, будинок 4-в, ЄДРПОУ 30048570, ел. пошта azdonbas@gmail.com, agrozahist@krasn.dn.ua)

  Відповідач: Товариства з обмеженою відповідальністю "Агрозахист" (85305, Донецька обл.,  сел. Перше травня, вулиця Зотова, буд. 8, ЄДРПОУ 30790342, ел. пошта: 3079agro@ukr.net)

  про: стягнення 441 969,73 грн.

Суддя: Зельман Ю.С.

 

Ухвалою суду від 25.04.2023 постановлено:

  1. Закрити підготовче провадження у справі.

  2. Призначити справу до судового розгляду по суті.

  3. Розгляд справи призначити на 23.05.2023 року о 14:30 год., зал судового засідання №322.

4.Явка учасників справи не є обов`язковою.

Повідомити учасників справи, що участь у судовому засіданні можлива для учасників справи виключно в режимі відеоконференції, у порядку, передбаченому ст. 197 Господарського процесуального кодексу України, та відбудеться лише за умови наявності об'єктивних обставин, які забезпечать безпеку проведення судового засідання у приміщенні Господарського суду Донецької області.

З урахуванням положень статті 3 Конституції України про те, що людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканість і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю – рекомендувати у випадку загрози життю, здоров’ю та безпеці представників учасників справи подавати до суду заяви про розгляд справи в їхній відсутності за наявними матеріалами в порядку частини третьої статті 196 ГПК України.

Роз`яснити учасникам справи, що в умовах дії режиму воєнного стану, з міркувань безпеки та враховуючи приписи ст.3 Конституції України, судове засідання може бути перенесене на іншу дату, про що сторони будуть повідомлені.

Повідомити учасників справи, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів, можуть бути ними подані в електронному вигляді через особистий кабінет в системі “Електронний суд” або електронною поштою на е-mail: inbox@dn.arbitr.gov.ua (з обов’язковим підписанням всіх документів кваліфікованим електронним підписом).

Направлення даної ухвали здійснювати шляхом електронного листування на електронні адреси учасників справи та або/ телефонограмою. Інформацію щодо роботи суду можна отримати на сторінці суду на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.uа

Відповідно до ст.235 Господарського процесуального кодексу України ухвала набрала законної сили з дати її постановлення (підписання) та оскарженню окремо від рішення суду не підлягає.

Електронний варіант судового наказу в мережі Інтернет за адресою:  

 

https://reyestr.court.gov.ua/Review/110667689