flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги : Відділу освіти Авдіївської міської військово-цивільної адміністрації Покровського району Донецької області, м.Авдіївка, Донецька область.

10 травня 2023, 15:37

Справа 905/46/23

за позовом: Товариства з обмеженою відповідальністю «Євро Трейд Енерджі», м.Київ,

до відповідача: Відділу освіти Авдіївської міської військово-цивільної адміністрації Покровського району Донецької області, м.Авдіївка, Донецька область,

за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача - АТ ДТЕК "Донецькі Електромережі", м.Дніпро,

про стягнення заборгованості в розмірі 192 801,49грн, -

Ухвалою суду від 03.05.2023:

  1. Відкласти підготовче засідання на 23.05.2023 року об 11:00 год., зал судового засідання № 104.

  2. Третій особі виконати вимоги ухвали суду від 04.04.2023, а саме, надати суду докази фактичного постачання електричної енергії у місце Авдіївка, у тому числі постачання (споживання) її відповідачу у період березень - червень 2022 року в умовах активних бойових дій у місті Авдіївка, оголошеної евакуації, переходу на роботу в режимі он-лайн в закладах освіти та в умовах наявності доказів відсутності споживання електричної енергії у квітні - травні 2022 року, а також надати пояснення, на підставі якої інформації було сформовані показники споживання відповідачем електричної енергії у спірний період.

  3. Явка учасників у підготовче засідання визнається необов`язковою.

4.Роз`яснити, що враховуючи обставини, за якими обмежений доступ відвідувачів до приміщення суду, відповідно до положень ст.197 ГПК України учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні виключно в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів через особистий кабінет Електронного суду за окремим клопотанням, поданим в порядку, визначеному процесуальним законом.

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання суддею та оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за адресою: http://court.gov.ua/fair/sud5011/.

 

          Суддя Демідова П.В.

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою: https://reyestr.court.gov.ua/Review/110625438