flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги віповідача Компанії "ІНДУМЕТ С.А." (INDUMET S.A.)

24 квітня 2023, 18:19

у справі №905/2199/20 (905/304/23)

за позовною заявою Корпорації «Індустріальна Спілка Донбасу», м.Краматорськ, Донецька область

до відповідача: Компанії "ІНДУМЕТ С.А." (INDUMET S.A.), Люксембур

про визнання договору недійсним

 

Суддя              М.О. Лейба

 

Ухвалою суду від 18.04.2023 постановлено:

1.Прийняти позовну заяву №905/2199/20 (905/304/23) до розгляду в межах справи про банкрутство Корпорації "Індустріальна Спілка Донбасу" за правилами загального позовного провадження з урахуванням особливостей, визначених Кодексом України з процедур банкрутства.

2.Підготовче засідання призначити на 15.05.2023 об 13:00год., яке відбудеться у приміщенні суду за адресою: м.Харків, проспект Науки, 5, каб.(зал судового засідання) №105.

3.Встановити відповідачу строк для надання відзиву на позов із урахуванням вимог статті 178 ГПК України протягом 15 днів з дня отримання цієї ухвали. Докази надіслання копії відзиву та доданих до нього документів позивачу надати до суду.

4.Позивачу надати до суду відповідь на відзив. Докази надіслання копії відповіді на відзив та доданих до неї документів відповідачу надати суду.

Роз`яснити відповідачу, що в разі ненадання без поважних причин відзиву, суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Запропонувати сторонам за наявності додаткових доказів у справі - надати їх суду до дати підготовчого засідання разом з доказами направлення копій вказаних доказів іншій стороні.

Явка у підготовче засідання не є є обов`язковою.

Повідомити, що участь у підготовчому засіданні можлива для учасників справи виключно в режимі відеоконференції та відбудеться лише за умови наявності об`єктивних обставин, які забезпечать безпеку проведення судового засідання у приміщенні Господарського суду Донецької області.

Повідомити сторін, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів, можуть бути ними подані в електронному вигляді на електронну пошту суду або через особистий кабінет в системі «Електронний суд». Вхід до системи "Електронний суд" https://id.court.gov.ua/.

Направлення даної ухвали здійснювати шляхом електронного листування на електронні поштові адреси учасників справи.

Ухвала набрала законної сили 18.04.2023 та оскарженню не підлягає.

Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua.

 

 

 Електронний варіант рішення в мережі Інтернет за адресою:   

https://reyestr.court.gov.ua/Review/110277715