flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Фермерське господарство “Врємя”, м. Лиман, Донецька область

10 квітня 2023, 15:46

По справі №905/94/23

Ухвалою суду від 29.03.2023, суд постановив:

Відкласти підготовче судове засідання на 27.04.2023 року о 15:30год. Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Донецької області за адресою: м.Харків, пр-т Науки, 5, каб  № 309.   

Явка учасників справи не є обов`язковою.

Продовжити відповідачам строк для подання відзиву на позовну заяву до 18.04.2023 включно (враховуючи час пересилання засобами зв'язку) разом з усіма доказами, що обґрунтовують доводи, які в ньому наведені або заяву про визнання позову та надати до суду докази надіслання копії відзиву позивачу.

Учасникам справи надати (підтвердити) електронну адресу (e-mail), яка може використовуватися судом для надсилання процесуальних документів.

 Запропонувати сторонам для прискорення документообігу в межах цієї справи надсилати заяви по суті справи, пояснення з використанням офіційної електронної пошти суду: inbox@dn.arbitr.gov.ua (з обов’язковим підписанням всіх документів кваліфікованим електронним підписом) або телекомунікаційної мережі    Електронний суд.

 Донецької області, перебуває під обстрілами, тобто існує загроза життю, здоров’ю та безпеці відвідувачів, у зв'язку з чим розпорядженням керівництва суду №9-р від 15.04.2022 запроваджено тимчасове обмеження доступу до приміщення суду та запропоновано дистанційне спілкування шляхом електронного та поштового листування, судові засідання за особистої участі учасників судового процесу не проводяться, участь у судовому засіданні можлива для учасників справи лише в режимі відеоконференції та відбудеться за умови процесуальній необхідності та наявності об`єктивних обставин, які забезпечать безпеку проведення судового засідання у приміщенні суду.

 

за позовом: Товариства з обмеженою відповідальністю “Адванс-Лізинг”, м. Дніпро

до відповідача 1: Фермерське господарство “Врємя”, м. Лиман, Донецька область

до відповідача 2: Перебийніс Андрія Леонідовича, с. Поляна, Мукачівський район, Закарпатська область

про стягнення 1 935 163,43грн.

 

Суддя Ю.В. Макарова

 

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:  https://reyestr.court.gov.ua/Review/109931430