flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Саленко А.І. (м.Донецьк), ТОВ «БКВ «Донецькоблвидав» (м.Донецьк), ТОВ «Видавництво «Восток» (м.Донецьк), ТОВ «Донецьформиздат» (м.Донецьк), ДПІ у Куйбишевському р-ні м.Донецьк (м.Донецьк)

28 березня 2023, 16:35

Справа №27/89б

            Ухвалами суду від 21.03.2023:

1.Оголосити перерву в судовому засіданні до 27.03.2023 року о 12:00 год., зал судового засідання № 104а.

           2.Явку учасників провадження в судове засідання визнати необов'язковою.

           3.Роз`яснити, що враховуючи обставини, за якими обмежений доступ відвідувачів до приміщення суду, відповідно до положень ст.197 ГПК України учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні виключно в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів через особистий кабінет Електронного суду за окремим клопотанням, поданим в порядку, визначеному процесуальним законом.

          У разі виникнення обставин зумовлених військовою агресією проти України та які об’єктивно унеможливлюють проведення судового засідання у призначений час, судове засідання може бути відкладено.

          Ухвала набирає законної сили з моменту підписання суддею та оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

 

 

1.Заяву ліквідатора – арбітражного керуючого Шуби В.І. про звільнення від виконання від виконання обов`язків ліквідатора «Донецькбланкіздат»     у справі №27/89б задовольнити.

2.Відсторонити арбітражного керуючого Шубу В.І. від виконання повноважень ліквідатора Закритого акціонерного товариства «Донецькбланкіздат» за його заявою.

3.Відкласти розгляд питання щодо призначення ліквідатора Закритого акціонерного товариства «Донецькбланкіздат» у справі 27/89б  на 25.04.2023 року об 11:00 год., зал судового засідання № 104а.

4.Голові комітету кредиторів забезпечити проведення  засідання комітету кредиторів з розгляду питання щодо визначення кандидатури арбітражного керуючого для призначення ліквідатором у справі.

5.Комітету кредиторів на засіданні комітету кредиторів розглянути питання щодо заміни ліквідатора у справі, відповідне клопотання та заяву обраної кандидатури арбітражного керуючого для заміни ліквідатора до дати судового засідання надати суду.

  1. Арбітражному керуючому Шубі В.І., до призначення судом ліквідатора забезпечити збереження документів, пов'язаних із ліквідаційною процедурою боржника. Арбітражному керуючому Шубі В.І.,  після призначення ліквідатора Закритого акціонерного товариства «Донецькбланкіздат»,  передати останньому  за актом приймання-передачі документи, пов'язані  з ліквідаційною процедурою.        

7.Ухвала набирає законної сили з моменту її прийняття.

 

Ухвала може бути оскаржена в Східний апеляційний господарський суд протягом десяти днів з дня підписання ухвали в порядку передбаченому розділом IV ГПК України.

          

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за адресою: http://court.gov.ua/fair/sud5011/.

            за заявою: Товариства з обмеженою відповідальністю “Сервісоптторг”, м.Дніпропетровськ,

            до боржника: Закритого акціонерного товариства “Донецькбланкіздат” (код ЄДРПОУ 22007712), м.Донецьк,

            про банкрутство

            ліквідатор – арбітражний керуючий Шуба В.І.

 

 

Суддя Демідова П.В.

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою: https://reyestr.court.gov.ua/Review/109671342

 

https://reyestr.court.gov.ua/Review/109742193