flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Держави-агресора Російської Федерації в особі Міністерства юстиції Російської Федерації, м. Москва

22 березня 2023, 18:11

Повідомлення по справі №905/7/23 за позовом: за позовом: Приватного підприємства виробничо-комерційної фірми «АЗОВІНТЕРПРОМ», м. Львів

до відповідача: Держави-агресора Російської Федерації в особі Міністерства юстиції Російської Федерації, м. Москва

про відшкодування завданої майнової шкоди,

 

Відповідно до ухвали Господарського суду Донецької області від 14.03.2023 суд ухвалив:

Продовжити строк підготовчого провадження у справі №905/7/23 на тридцять днів.

Відкласти підготовче засідання на 17.04.2023 о 14:00 год., зал судового засідання №313.

Позивачу направити на поштову адресу відповідача (його уповноважених представників) усі заяви по суті з додатками, які подані до суду в межах справи №905/7/23.

Повідомити сторін про дату, час та місце судового засідання шляхом направлення ухвали на електронні пошти сторін. Явка сторін у судове засідання є необов’язковою.

Повідомити учасників справи, що участь у судовому засіданні можлива для учасників справи виключно в режимі відеоконференції, у порядку, передбаченому ст. 197 Господарського процесуального кодексу України, та відбудеться лише за умови наявності об'єктивних обставин, які забезпечать безпеку проведення судового засідання у приміщенні Господарського суду Донецької області.

Роз’яснити учасникам справи подавати до суду заяви про розгляд справи в їхній відсутності за наявними матеріалами в порядку частини третьої статті 196 Господарського процесуального кодексу України.Повідомити учасників справи, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів, можуть бути ними подані в електронному вигляді на електронну пошту суду або через особистий кабінет в системі «Електронний суд».

 

Ухвала складена та підписана 14.03.2023.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

 

Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua

 

Суддя О.В. Чернова

 

 

Електронний варіант судового рішення в мережі Інтернет за адресою:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/98041200