flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги фізичну особу Лисенка Василя Васильовича (м.Запоріжжя)

21 березня 2023, 16:18

Справа №908/1973/21

Суддя по справі Д.М.Огороднік

Ухвалою Господарського суду Донецької області від 20.03.2023 постановлено:

1.Прийняти справу №908/1973/21 до свого провадження.

2.Призначити підготовче засідання на 29.03.2023 року о 14:30 год., яке відбудеться в приміщенні суду, за адресою: м.Харків, пр. Науки, 5, зал судового засідання № 403.

  1. Зобов’язати Лисенка Василя Васильовича надати до суду: оригінал паспорту громадянина України; належним чином засвідчені копії всіх сторінок паспорта та витяг з Єдиного державного демографічного реєстру; оригінали усіх документів, копії яких додані до заяви; належні та допустимі докази на підтвердження того, що його не було визнано банкрутом протягом попередніх п’яти років станом на теперішній час; первісну документацію, яка свідчить, що розмір прострочених зобов`язань боржника перед кредитором (кредиторами) становить не менше 30 розмірів мінімальної заробітної плати, а також додаткові відомості (за їх наявності), необхідні для вирішення питання про відкриття провадження у справі про неплатоспроможність; витяг з Єдиного державного демографічного реєстру.

  2. Зобов’язати Лисенка Василя Васильовича усунути недоліки визначені Постановою Центрального апеляційного Господарського суду від 22.11.2022 у справі №908/1973/21, а саме надати до суду: декларації про майновий стан боржника і членів сім’ї за три роки (за кожен рік окремо), що передували поданню до суду заяви про відкриття провадження у справі про неплатоспроможність; пропозиції щодо реструктуризації боргів (проект плану санації); докази, що боржник припинив погашення кредитів чи здійснення інших планових платежів у розмірі більше 50 відсотків місячних платежів за кожним з кредитних та інших зобов’язань упродовж двох місяців; докази прийняття постанови у виконавчому провадженні про відсутність у Лисенка Василя Васильовича майна, на яке може бути звернено стягнення; докази наявності обставин, які підтверджують, що найближчим часом боржник не зможе виконати грошові зобов’язання чи здійснювати звичайні поточні платежі (загроза неплатоспроможності).

  3. Викликати для участі у судовому засіданні представників заявника (боржника) та арбітражного керуючого Клименка Олександра Юрійовича.

  4. Заборонити відчужувати майно Лисенку Василю Васильовичу (код РНОКПП 3189915356).

  5. Копію ухвали направити сторонам (боржнику), арбітражному керуючому Клименку О.А. (пр.Соборний, 44, оф.33, м.Запоріжжя, 69063), Управлінню Державної виконавчої служби головного територіального управління юстиції у Донецькій області (вул. Ярослава Мудрого, 39/3, м. Краматорськ, 84301), Департаменту по роботі з активами Маріупольської міської ради Відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців (Україна, 87517, Донецька область, м. Маріуполь, пров. Дніпропетровський, 15, mar.v@dn.gov.ua), Департаменту з питань банкрутства (a.luchyna@minjust.gov.ua, n.bubenshchykova@minjust.gov.ua).

  6. Роз`яснити, що відповідно до положень ст.197 Господарського процесуального кодексу України учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів. Підтвердження особи учасника справи здійснюється із застосуванням електронного підпису, а якщо особа не має такого підпису, то у порядку, визначеному Законом України "Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус" або Державною судовою адміністрацією України.

  7. Роз'яснити учасникам справи, що рішенням зборів суддів Господарського суду № 2 від 13.06.2022 року з метою оптимізації знаходження працівників та відвідувачів у приміщенні суду, в залежності від об`єктивних обставин, пов`язаних із збройною агресією, у тому числі інтенсивністю бойових дій у місті Харкові подовжено обмежений доступ учасників судового процесу до приміщення суду та запропоновано дистанційне спілкування шляхом електронного та поштового листування, телефонування, участі в судових засіданнях в режимі відеоконференцій, подання документів в електронному вигляді із застосуванням підсистеми "Електронний суд".

У разі виникнення обставин зумовлених військовою агресією проти України та які об`єктивно унеможливлюють проведення судового засідання у призначений час, судове засідання може бути відкладено.

Ухвала набирає законної сили з моменту прийняття та оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за адресою: http://court.gov.ua/fair/sud5011/.

 

Електронний варіант ухвали можна знайти за посиланням:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/109644388