flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Комунального закладу Центр культури та дозвілля села Лебединське Сартанської селищної військово-цивільної адміністрації Маріупольського району Донецької області, с.Лебединське, Волноваський р-н, Донецька область.

20 березня 2023, 19:27

за позовом: Товариства з обмеженою відповідальністю Газопостачальна компанія Нафтогаз України, м.Київ,

до відповідача: Комунального закладу Центр культури та дозвілля села Лебединське Сартанської селищної військово-цивільної адміністрації Маріупольського району Донецької області, с.Лебединське, Волноваський р-н, Донецька область,

про стягнення заборгованості в сумі 200 912,28грн

Справа №905/963/22

Ухвалою суду від 06.03.2023:

1.Закрити підготовче провадження по справі та призначити справу №905/963/22 до розгляду по суті на 04.04.2023 року об 11:45 год., зал судового засідання № 104а.

2.Явка сторін у судове засідання визнається необов`язковою.

3.Роз`яснити, що враховуючи обставини, за якими обмежений доступ відвідувачів до приміщення суду, відповідно до положень ст.197 ГПК України учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні виключно в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів через особистий кабінет Електронного суду за окремим клопотанням, поданим в порядку, визначеному процесуальним законом.

4.У разі виникнення обставин зумовлених військовою агресією проти України та які об`єктивно унеможливлюють проведення судового засідання у призначений час, судове засідання може бути відкладено.

  1. Повідомити відповідача про відкладення підготовчого засідання у справі шляхом розміщення відповідного повідомлення на сайті Господарського суду Донецької області.

6.Ухвала набирає законної сили з моменту підписання суддею та оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Демідова П.В.

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою: https://reyestr.court.gov.ua/Review/109393594