flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Приватного акціонерного товариства «Бетонмаш», м. Слов’янськ Донецької області

06 березня 2023, 18:37

Повідомлення по справі №905/101/23 за позовом: Акціонерного товариства «Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України», м. Київ

до відповідача: Приватного акціонерного товариства «Бетонмаш», м. Слов’янськ Донецької області

про стягнення 66212,97грн, з яких: основний борг – 48675,12грн, 3% річних – 2340,41грн, інфляційні втрати – 15197,44грн,

 

Відповідно до ухвали Господарського суду Донецької області від 06.02.2023 суд ухвалив:

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі №905/101/23. Справу №905/101/23 розглядати за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення учасників справи за наявними у справі матеріалами.

Встановити відповідачу строк для подачі заяви з запереченням проти розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження та відзиву з доказами, на яких ґрунтуються його заперечення – до 23.02.2023 включно, та строк для подання заперечень на відповідь позивача на відзив, якщо такі будуть подані, - протягом 5 днів з дня їх отримання. Попередити відповідача, що у разі ненадання ним відзиву у встановлений судом строк без поважних причин, суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Встановити позивачу строк для подачі заяви з запереченням проти розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження – до 23.02.2023 включно, та строк для подання до суду відповіді на відзив, якщо такий буде подано, - протягом 5 днів з дня його отримання.

Роз`яснити учасникам справи, що відповідно до ч.7 ст.252 Господарського процесуального кодексу України клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін відповідач має подати в строк для подання відзиву, а позивач - разом з позовом або не пізніше п`яти днів з дня отримання відзиву.

Повідомлення сторін про судове провадження здійснювати альтернативними засобами зв’язку (електронна пошта, телефонограма). Зобов’язати учасників справи повідомити суд про актуальні засоби зв’язку (електронна пошта, номер телефону) у разі їх зміни.

Роз`яснити учасникам справи, що заперечення та пояснення повинні відповідати вимогам частин третьої шостої статті 165 Господарського процесуального кодексу України. Копії вказаних заяв по суті справи та доданих до них документів повинні бути надіслані учасникам справи одночасно з їх направленням до суду.

Повідомити, що у зв’язку із запровадженням на території України воєнного стану, на підставі рекомендацій Ради суддів України, з метою недопущення випадків загрози життю, здоров’ю та безпеці відвідувачів і працівників суду, у відповідності до розпорядження керівництва суду, доступ до приміщення суду учасників тимчасово обмежено.

Повідомити учасників справи, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів, можуть бути ними подані в електронному вигляді на електронну пошту суду (inbox@dn.arbitr.gov.ua) з накладанням кваліфікованого електронного підпису, або через особистий кабінет в системі «Електронний суд».

Інформацію по справі, що розглядається можливо отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua.

Ухвала складена та підписана 06.02.2023.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

Суддя О.В. Чернова

 

Електронний варіант судового рішення в мережі Інтернет за адресою:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/108788851