flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Фізичної особи-підприємця Степаненко Лариси Романівни, м.Красногорівка Донецької області та Приватне акціонерне товариство «Красногорівський вогнетривкий завод», Донецька область, м.Красногорівка.

22 лютого 2023, 15:46

за позовом: Регіонального відділення Фонду державного майна України по Донецькій та Луганській областях, м.Харків,

до відповідача: Фізичної особи-підприємця Степаненко Лариси Романівни, м.Красногорівка Донецької області,

за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача – Приватне акціонерне товариство «Красногорівський вогнетривкий завод», Донецька область, м.Красногорівка,

про зобов’язання вчинити певні дії, а саме: повернути державне майно – нежитлові вбудовані приміщення першого поверху та підвальне приміщення трьохповерхового будинку загальною площею 652кв.м., які розташовані за адресою: м.Красногорівка, вул.Леніна, 2б, шляхом підписання акту приймання-передавання з балансоутримувачем,

Справа №905/790/22

Ухвалою суду від 14.02.2023:

1.Відкласти розгляд справи на 04.04.2023 року о 11:15  год., зал судового засідання № 104 а.

  1. Позивачу, відповідачу  до дати судового засідання надати суду інформацію щодо фактичного місцезнаходження та засобів зв'язку  з третьою  особою та її здатності прийняти державне майно

  2. Третьої особі надати пояснення щодо спірних відносин.

           4.Явка позивача та третьої особи в судове засідання визнається обов’язковою.

           5.Роз`яснити, що відповідно до положень ст.197 ГПК України учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів через особистий кабінет Електронного суду.                                     

          У разі виникнення обставин зумовлених військовою агресією проти України та які об’єктивно унеможливлюють проведення судового засідання у призначений час, судове засідання може бути відкладено.

           6.Направлення даної ухвали здійснювати шляхом електронного листування на електронні адреси учасників справи, відповідача та третю особи повідомити про оголошення перерви в судовому засіданні шляхом розміщення відповідного повідомлення на сайті Господарського суду Донецької області.

          Ухвала набирає законної сили з моменту підписання суддею та оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.            

Суддя Демідова П.В.

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою: https://reyestr.court.gov.ua/Review/109043068