flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників справи №27/135б: Управління Пенсійного фонду України в Ленінському районі м.Донецька; Товариство з обмеженою відповідальністю "Інтерфіш" м.Донецьк; Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій област

21 лютого 2023, 15:20

По справі №27/135б

за заявою Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області, № б/н від 14.02.2023

про заміну сторони її правонаступником, -

 

у справі про банкрутство

ініціюючий кредитор: Управління Пенсійного фонду України в Ленінському районі м.Донецька

боржник: Товариство з обмеженою відповідальністю "Інтерфіш"  м.Донецьк

ліквідатор: арбітражний керуючий Яуфман Олена Анатоліївна (свідоцтво № 2012 від 12.11.2021)

 

Ухвалою від 14.02.2023 вирішено:

 Призначити заяву № б/н від 14.02.2023 Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області про заміну сторони її правонаступником до розгляду в судовому засіданні на 15.03.2023 о 12:45 год., яке відбудеться в приміщенні Господарського суду Донецької області, зал  № 318

Визнати явку учасників справи та ліквідатора у судове засідання не обов`язковою.

Повідомити учасників справи, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів, можуть бути ними подані в електронному вигляді на електронну пошту суду або через особистий кабінет в системі «Електронний суд».

Повідомити учасників справи, що участь у судовому засіданні можлива для учасників справи виключно в режимі відеоконференції, у порядку, передбаченому ст. 197 ГПК України, та відбудеться лише за умови наявності об`єктивних обставин, які забезпечать безпеку проведення судового засідання у приміщенні Господарського суду Донецької області.

Роз`яснити учасникам справи їх право подавати до суду заяви про розгляд справи в їхній відсутності за наявними матеріалами в порядку частини третьої статті 196 ГПК України.

 

Направлення даної ухвали здійснювати шляхом електронного листування на електронні адреси учасників справи. Додатково розмістити відповідне оголошення на офіційній сторінці Господарського суду Донецької області веб-порталу Судова влада України.

Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua.

Ухвала набрала чинності з моменту її підписання – 14.02.2023 та оскарженню не підлягає.

 

Суддя Н.В. Величко

Електронний варіант ухвал в мережі Інтернет за адресою:

            https://reyestr.court.gov.ua/Review/108955116