flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги cторін : 1) Фізичної особи-підприємця Алексєєвої Юлії Володимирівни, м.Добропілля, Донецька область, 2) Товариства з обмеженою відповідальність «Вентус-Групп» (Общество с ограніченной ответственностью «Вентус-Групп»), м.Москва, Російська Федерац

17 лютого 2023, 17:29

У справі № 905/1005/22:

за позовом Фізичної особи-підприємця Алексєєвої Юлії Володимирівни, м.Добропілля, Донецька область,

до відповідача Товариства з обмеженою відповідальність «Вентус-Групп» (Общество с ограніченной ответственностью «Вентус-Групп»), м.Москва, Російська Федерація,

про стягнення 86154,75 доларів США, що еквівалентно 3150558,59 грн.

 

Суддя    К.С.Харакоз

 

Ухвалою суду від 20.12.2022 постановлено:

  1. Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі 905/1005/22.

  2. Справу розглядати за правилами загального позовного провадження з повідомленням учасників справи.

  3. Підготовче засідання призначити на 25.01.2023 року о 10:00 год.,яке відбудеться у приміщенні суду, зал судового засідання № 308.

  4. Звернутись до Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України (м. Харків) із запитом для отримання роз`яснень та методичних рекомендацій щодо порядку повідомлення відповідача про розгляд справи в умовах збройної агресії Російської Федерації.

  5. Запропонувати позивачу надати суду пояснення щодо наявності / відсутності на території України офіційного представництва або уповноваженого представника відповідача.

  6. Повідомити сторони, що у зв`язку із запровадженням на території України воєнного стану, на підставі рекомендацій Ради суддів України, з метою недопущення випадків загрози життю, здоров`ю та безпеці відвідувачів і працівників суду, у відповідності до розпорядження керівництва суду, доступ до приміщення суду тимчасово обмежено.

  7. Повідомити сторін, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів, можуть бути ними подані в електронному вигляді на електронну пошту суду (з обов`язковим підписанням всіх документів кваліфікованим електронним підписом) або через особистий кабінет в системі «Електронний суд». Вхід до системи "Електронний суд" https://id.court.gov.ua/.

  8. Роз`яснити, що учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

  9. Направлення даної ухвали здійснювати шляхом електронного листування на електронні адреси сторін.

  10. Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua.

  11. Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Електронний варіант рішення в мережі Інтернет за адресою:  

https://reyestr.court.gov.ua/Review/108123600