flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги cторін : 1) Акціонерного товариства Комерційний банк «Приватбанк», м.Київ, 2) Романенко Тетяни Іванівни, с.Білосарайська коса, Мангушський район, Донецька область, 3) Приватного підприємства «Холодторг», м.Маріуполь, Донецька область

17 лютого 2023, 17:29

У справі № 905/976/22:

за позовом Акціонерного товариства Комерційний банк «Приватбанк», м.Київ,

до відповідача 1 Приватного підприємства «Холодторг»,  м.Маріуполь, Донецька область,

до відповідача 2 Романенко Тетяни Іванівни, с.Білосарайська коса, Мангушський район, Донецька область,

про солідарне стягнення заборгованості за кредитом в сумі 572155,62 грн.,

 

Суддя    К.С.Харакоз

 

Ухвалою суду від  06.02.2023 постановлено:

Відкласти розгляд справи на 23.02.2023 року о 09:30 год. зал судового засідання №308.

Продовжити відповідачам строк для надання відзиву на позов до дати судового засідання.

Роз`яснити відповідачам, що в разі ненадання у встановлений судом строк без поважних причин відзиву, письмових пояснень суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Запропонувати сторонам за наявності додаткових доказів у справі - надати їх суду до дати підготовчого засідання разом з доказами направлення копій вказаних доказів іншій стороні.

Повідомити сторони, що у зв`язку із запровадженням на території України воєнного стану, на підставі рекомендацій Ради суддів України, з метою недопущення випадків загрози життю, здоров`ю та безпеці відвідувачів і працівників суду, у відповідності до розпорядження керівництва суду, доступ до приміщення суду тимчасово обмежено.

Повідомити сторін, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів, можуть бути ними подані в електронному вигляді на електронну пошту суду або через особистий кабінет в системі «Електронний суд». Вхід до системи "Електронний суд" https://id.court.gov.ua/.

Роз`яснити, що учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Електронний варіант рішення в мережі Інтернет за адресою:   

https://reyestr.court.gov.ua/Review/108873817