flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги cторін : 1) Публічного акціонерного товариства ВТБ Банк, м.Київ 2) Товариства з обмеженою відповідальністю Промислово-Інвестиційна компанія Ресурси Донбасу м.Донецьк, 3) Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Експерт Інвес

17 лютого 2023, 17:25

У справі № 905/193/16:

 

за заявою Публічного акціонерного товариства ВТБ Банк, м.Київ,

до відповідача Товариства з обмеженою відповідальністю Промислово-Інвестиційна компанія Ресурси Донбасу м.Донецьк,

про звернення стягнення на предмет іпотеки в рахунок погашення заборгованості шляхом визнання права власності, -

 

Суддя    К.С.Харакоз

 

Ухвалою суду від 06.02.2023 постановлено:

Оголосити перерву в судовому засіданні з розгляду заяви Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Експерт Інвест» на 23.02.2023 року о 10:30 год. зал судового засідання № 308.

Запропонувати сторонам по справі надати письмові пояснення по суті поданої заяви про заміну сторони виконавчого провадження разом з доказами направлення пояснень на адресу заявника.

Повідомити учасників справи, що заяви, клопотання, пояснення, можуть бути ними подані в електронному вигляді на електронну пошту суду inbox@dn.arbitr.gov.ua з накладанням кваліфікованого електронного підпису, або через особистий кабінет в системі «Електронний суд». Вхід до системи "Електронний суд" https://id.court.gov.ua/.

Роз`яснити, що неявка учасників справи та інших осіб не є перешкодою для вирішення питання про заміну сторони виконавчого провадження.

Повідомити, що участь у засіданні суду можлива для учасників справи виключно в режимі відеоконференції та відбудеться лише за умови наявності об`єктивних обставин, які забезпечать безпеку проведення судового засідання у приміщенні Господарського суду Донецької області.

Направлення даної ухвали здійснювати шляхом електронного листування на електронні поштові адреси учасників справи.

Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та не підлягає оскарженню окремо від рішення суду.

 

Електронний варіант рішення в мережі Інтернет за адресою:   

https://reyestr.court.gov.ua/Review/108873820