flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги cторін : 1) Луковенко Олени Олександрівни, м.Покровськ, Донецька область, 2) Приватного акціонерного товариства "Центральна збагачувальна фабрика "Мирноградська", м. Київ, 3) арбітражного керуючого Козловької Діани Валеріївни

17 лютого 2023, 17:24

У справі № 905/210/21(905/52/23):

за позовною заявою Луковенко Олени Олександрівни, м.Покровськ, Донецька область,

до відповідача Приватного акціонерного товариства "Центральна збагачувальна фабрика "Мирноградська", м. Київ,

про стягнення 418818,57 грн.,

поданої в межах справи за заявою кредитора Товариства з обмеженою відповідальністю "Вуглекон", до боржника Приватного акціонерного товариства "Центральна збагачувальна фабрика "Мирноградська" (код ЄДРПОУ 24820699), про визнання боржника банкрутом,                           

Суддя    К.С.Харакоз

 

Ухвалою суду від 01.02.2023 постановлено:

  1. Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі 905/210/21 (905/52/23).

  2. Розгляд позовної заяви здійснювати в межах справи № 905/210/21 про банкрутство Приватного акціонерного товариства "Центральна збагачувальна фабрика "Мирноградська" (код ЄДРПОУ 24820699), м. Мирноград, за правилами загального позовного провадження.

  3. Підготовче засідання призначити на 23.02.2023 року о 13:30 год., яке відбудеться у приміщенні суду, зал судового засідання № 308.

  4. Залучити розпорядника майна Приватного акціонерного товариства "Центральна збагачувальна фабрика "Мирноградська" арбітражного керуючого Козловьку Діану Валеріївну (01024, м.Київ, вул. Льва Толстого, б.3, офіс 309; реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1 ) до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача.

  5. Встановити відповідачу строк для надання відзиву на позов із урахуванням вимог статті 178 ГПК Українипротягом 15 днів з дня отримання цієї ухвали. Докази надіслання копії відзиву та доданих до нього документів позивачу надати до суду.

  6. Третій особі надати суду та сторонам письмові пояснення по суті спору.

  7. Роз`яснити відповідачу, що в разі ненадання у встановлений судом строк без поважних причин відзиву, письмових пояснень суд вирішує справу за наявними матеріалами.

  8. Запропонувати сторонам за наявності додаткових доказів у справі - надати їх суду до дати підготовчого засідання разом з доказами направлення копій вказаних доказів іншій стороні.

  9. Повідомити сторони, що у зв`язку із запровадженням на території України воєнного стану, на підставі рекомендацій Ради суддів України, з метою недопущення випадків загрози життю, здоров`ю та безпеці відвідувачів і працівників суду, у відповідності до розпорядження керівництва суду, доступ до приміщення суду тимчасово обмежено.

  10. Повідомити сторін, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів, можуть бути ними подані в письмовому вигляді, в електронному вигляді на електронну пошту суду (з обов`язковим підписанням всіх документів кваліфікованим електронним підписом) або через особистий кабінет в системі «Електронний суд». Вхід до системи "Електронний суд" https://id.court.gov.ua/.

  11. Роз`яснити, що учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

  12. Направлення даної ухвали здійснювати шляхом електронного листування на електронні адреси сторін.

  13. Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua.

  14. Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

 

 

Електронний варіант рішення в мережі Інтернет за адресою:   

https://reyestr.court.gov.ua/Review/108788831