flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Євгенівське", (с.Євгенівка, Великоновосілківський район, Донецька область,) та (Товариства з обмеженою відповідальністю "Кронос - Дон", с.Євгенівка, Донецька область)

14 лютого 2023, 18:43

за позовом Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Євгенівське", с.Євгенівка, Великоновосілківський район, Донецька область,

             до відповідача Товариства з обмеженою відповідальністю "Кронос - Дон", с.Євгенівка, Донецька область

            про визнання недійсним договору купівлі - продажу, який був зареєстрований нотаріусом у реєстрі під номером №904 від 05 березня 2012р та застосування двосторонньої реституції у визнаному недійсним правочині, -

Справа №905/2459/21

Ухвалою суду від 24.01.2023:

1.Відкласти підготовче засідання у справі на 21.03.2023 року о 11:00 год. зал судового засідання № 104а.

2.Сторонам повідомити суд про припинення дії обставин, які унеможливлюють виконання вимог ухвали суду 20.12.2022 та після їх усунення висловити позиції по справі з урахуванням відповіді Акціонерного товариства "Державний Ощадний банк України" та в умовах воєнного стану.

3.Явка сторін у підготовче засідання визнається необов`язковою.

4.Направлення даної ухвали здійснювати шляхом електронного листування на електронні адреси учасників справи.

5.Роз`яснити, що відповідно до положень ст.197 ГПК України учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів через особистий кабінет Електронного суду.

У разі виникнення обставин зумовлених військовою агресією проти України та які об`єктивно унеможливлюють проведення судового засідання у призначений час, судове засідання може бути відкладено.

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання суддею та оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за адресою: http://court.gov.ua/fair/sud5011/.

Суддя Демідова П.В.

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою: https://reyestr.court.gov.ua/Review/108682365