flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Держави-агресора Російської Федерації в особі Міністерства юстиції Російської Федерації, м. Москва

09 лютого 2023, 15:12

Повідомлення по справі №905/7/23 за заявою  Приватного підприємства виробничо-комерційної фірми «АЗОВІНТЕРПРОМ», м. Львів до відповідача: Держави-агресора Російської Федерації в особі Міністерства юстиції Російської Федерації, м. Москва про відшкодування завданої майнової шкоди,

Ухвалою суду від 18.01.2023:

Прийняти  позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі №905/7/23. Справу №905/7/23 розглядати за правилами загального позовного провадження.

Підготовче засідання призначити на 15.02.2023 о 12:50год., яке відбудеться у приміщенні суду, зал судового засідання №313.                                    

 Встановити відповідачу строк для подачі відзиву на позовну заяву до 06.02.2023 та строк для подання заперечень на відповідь позивача на відзив, якщо такі будуть подані, - протягом 5 днів з дня їх отримання. Попередити відповідача, що у разі ненадання ним відзиву у встановлений судом строк без поважних причин, суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Встановити позивачу строк для подання до суду відповіді на відзив, якщо такий буде подано, - протягом 5 днів з дня його отримання.

Повідомити позивача про дату, час та місце судового засідання шляхом направлення ухвали на електронну пошту позивача. Повідомити відповідача про дату, час та місце проведення підготовчого засідання шляхом розміщення на сайті Судової влади України відповідного оголошення-повідомлення. Явка сторін у судове засідання є необов’язковою.

Повідомити, що участь у судовому засіданні можлива для учасників справи виключно в режимі відеоконференції, у порядку, передбаченому ст. 197 Господарського процесуального кодексу України, та відбудеться лише за умови наявності об'єктивних обставин, які забезпечать безпеку проведення судового засідання у приміщенні Господарського суду Донецької області.

Повідомити учасників справи, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів, можуть бути ними подані в електронному вигляді на електронну пошту суду або через особистий кабінет в системі «Електронний суд».

Ухвала складена та підписана 18.01.2023.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.          

 

Суддя О.В. Чернова

Електронний варіант судового рішення в мережі Інтернет за адресою: https://reyestr.court.gov.ua/Review/108454694