flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Сороки Сергія Миколайовича (м. Київ) та ТОВ "Гірничодобувна компанія "Полімікт" (м. Київ, код 38451483)

18 січня 2023, 20:45

Справа №905/638/22

 

Ухвалою Господарського суду Донецької області від 10.01.2023 закрито підготовче провадження у справі та призначено справу до судового розгляду по суті на 07.02.2023 року о 12:30 год. Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду за адресою: 61022, м. Харків, проспект Науки, 5, в залі судових засідань № 104.

Участь учасників справи в судовому засіданні можлива лише в режимі відеоконференції, про що завчасно необхідно подати оформлену належним чином заяву.

Учасники справи також мають право подавати до суду заяви про розгляд справи за їхньої відсутності за наявними матеріалами.

Сторони мають право надсилати документи, що стосуються розгляду справи, без особистого прибуття до приміщення суду через особистий кабінет в системі "Електронний суд". У разі неможливості надсилання через систему "Електронний суд" - електронною поштою на е-mail: inbox@dn.arbitr.gov.ua (з обов’язковим підписанням всіх документів кваліфікованим електронним підписом). У разі неможливості надсилання документів в електронному вигляді - звичайною поштою на офіційну адресу суду.

 

за позовом: Іпатова Романа Івановича

до відповідача: Товариства з обмеженою відповідальністю "Індустріальний фонд" та Державного реєстратора відділу реєстрації Бахмутської міської ради

треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідачів: Сороку Сергій Миколайович, Товариство з обмеженою відповідальністю "Гірничодобувна компанія "Полімікт"

про визнання припиненими повноважень керівника та зобов’язання вчинити певні дії

 

Суддя: Лобода Т.О.

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/108357876