flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариства з обмеженою відповідальністю сільськогосподарське підприємство «Тітан», Маріупольської міської ради Донецької області.

13 січня 2023, 17:19

Справа № 905/1554/21

Ухвалою суду від 05.01.2023

Учасникам справи у строк п'ятнадцять днів з дати отримання ухвали письмово  висловити актуальну позицію за предметом позовних вимог, у разі відсутності - суд розглядатиме справу за наявними матеріалами.

Учасникам справи у строк п'ятнадцять днів з дати отримання ухвали письмово  надати інформацію щодо актуальних засобів зв’язку, у разі відсутності – суд буде використовувати для повідомлення про хід провадження наявні в матеріалах справи та відкритих джерелах адреси електронної пошти підприємств.

Роз`яснити учасникам справи право подати заяву про розгляд справи за відсутності їх представників за наявними матеріалами в порядку частини третьої статті 196 Господарського процесуального кодексу України.

Повідомити учасників справи, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів можуть бути ними подані у письмовому вигляді органами поштового зв’язку  або  у електронному вигляді через особистий кабінет в системі «Електронний суд» або на електронну пошту суду inbox@dn.arbitr.gov.ua (з обов`язковим підписанням всіх документів кваліфікованим електронним підписом).

Ухвала набрала законної з моменту її підписання та не підлягає оскарженню окремо від рішення суду.

за позовом  Товариства з обмеженою відповідальністю сільськогосподарське підприємство «Тітан»

до Маріупольської міської ради Донецької області

про визнання укладеними договорів купівлі-продажу земельних ділянок

 

Суддя Устимова А.М.

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/108272792