flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Служби автомобільних доріг у Запорізькій області

06 січня 2023, 15:35

Справа 905/2343/21  

Ухвалою суду від 08.12.2022  Прийняти заяву Служби автомобільних доріг у Запорізькій області про збільшення позовних вимог.

Залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача Публічне акціонерне товариство "Уманьавтодор" (Україна, 21021, Вінницька обл., місто Вінниця, вулиця 600 річчя, будинок 17, ідентифікаційний код 14196857).

Зобов’язати позивача направити на адресу Публічного акціонерного товариства "Уманьавтодор" копію позовної заяви та доданих до неї документів, докази чого надати суду.

Зобов’язати відповідача направити на адресу Публічного акціонерного товариства "Уманьавтодор" копію  відзиву та доданих до нього документів, докази чого надати суду.

Запропонувати Публічному акціонерному товариству "Уманьавтодор" направити до суду письмові пояснення по суті заявлених позовних вимог.

Відкласти підготовче засідання у справі на   09.01.2023 року о 14:00 год.Засідання відбудеться в приміщенні Господарського суду Донецької області (зала судового засідання  № 105).

Повідомити учасників справи про місце, час та дату слухання справи. Явка представників сторін у судове засідання є необов`язковою.

Повідомити, що участь у судовому засіданні можлива для учасників судового процесу виключно в режимі відеоконференції та відбудеться лише за умови наявності об`єктивних обставин, які забезпечать безпеку проведення судового засідання у приміщенні Господарського суду Донецької області.

Роз`яснити учасникам справи право подати заяву про розгляд справи за відсутності їх представників, право брати участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, у тому числі з використанням власних технічних засобів, у порядку, передбаченому ст. 197 Господарського процесуального кодексу України.

Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці господарського суду Донецької області на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: dn.arbitr.gov.ua.

Ухвала оскарженню в апеляційному порядку окремо від рішення суду не підлягає, набирає законної сили з моменту її підписання.

за позовом  Служби автомобільних доріг у Запорізькій області

до Товариства з обмеженою відповідальністю «Підприємство «Маст-буд»

про стягнення збитків у розмірі 4344488,14грн

 

Суддя Устимова А.М.

 

Електронний варіант ухвал в мережі Інтернет за адресою:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/107784853