flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Барленко ЛТД (BARLENСO LTD), Нікосія, Кіпр

06 грудня 2022, 17:43

Повідомлення по справі №905/379/21 за позовом: Фізичної особи Ковальської Тетяни Трохимівни, м. Маріуполь Донецької області

до відповідача 1: Приватного акціонерного товариства «Маріупольський металургійний комбінат імені Ілліча», м. Маріуполь Донецької області,

відповідача 2: Барленко ЛТД (BARLENСO LTD), Нікосія, Кіпр,

відповідача 3: Публічного акціонерного товариства «Перший Український Міжнародний банк», м. Київ,

про визнання публічної безвідкличної вимоги від 19.03.2018 недійсною, визнання рішення наглядової ради №313 від 14.03.2018 недійсним та зобов’язання вчинити певні дії

 

Ухвалою суду від 25.11.2022:

Клопотання представника Фізичної особи Ковальської Тетяни Трохимівни, м. Маріуполь Донецької області - адвоката Бєлкіна Л.М. б/н від 15.05.2021 про зупинення провадження у справі залишити без розгляду.

Клопотання Фізичної особи Ковальської Тетяни Трохимівни, м. Маріуполь Донецької області про заміну первісного відповідача належним відповідачем залишити без розгляду.

У прийнятті  заяви 2 представника Фізичної особи Ковальської Тетяни Трохимівни, м. Маріуполь Донецької області - адвоката Бєлкіна Л.М. про зміну предмета позову відмовити.

Закрити підготовче провадження у справі №905/379/21 та призначити розгляд справи по суті на 07.12.2022 о 12:00год., зал судового засідання №313.

Повідомити сторін про дату, час та місце судового засідання шляхом направлення ухвали на електронні пошти сторін. Явка сторін у судове засідання є необов’язковою.

Повідомити, що участь у судовому засіданні можлива для учасників справи виключно в режимі відеоконференції, у порядку, передбаченому ст. 197 Господарського процесуального кодексу України, та відбудеться лише за умови наявності об'єктивних обставин, які забезпечать безпеку проведення судового засідання у приміщенні Господарського суду Донецької області.

Рекомендувати учасникам справи подавати до суду заяви про розгляд справи в їхній відсутності за наявними матеріалами в порядку частини третьої статті 196 Господарського процесуального кодексу України.

Повідомити учасників справи, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів, можуть бути ними подані в електронному вигляді на електронну пошту суду або через особистий кабінет в системі «Електронний суд».

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

Суддя О.В. Чернова

 

Електронний варіант судового рішення в мережі Інтернет за адресою:  https://reyestr.court.gov.ua/Review/107530185