flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги До уваги Саленко А.І. (м.Донецьк), ТОВ «БКВ «Донецькоблвидав» (м.Донецьк), ТОВ «Видавництво «Восток» (м.Донецьк), ТОВ «Донецьформиздат» (м.Донецьк), ДПІ у Куйбишевському р-ні м.Донецьк (м.Донецьк)

30 листопада 2022, 17:02

за заявою: Товариства з обмеженою відповідальністю Сервісоптторг, м.Дніпропетровськ,

до боржника: Закритого акціонерного товариства Донецькбланкіздат (код ЄДРПОУ 22007712), м.Донецьк,

про банкрутство

ліквідатор арбітражний керуючий Шуба В.І.

 

Повідомлення по справі №27/89б

 

Ухвалою суду від 21.11.2022:

1.Відкласти розгляд заяви ліквідатора на 24.01.2023 року об 11:00 год., зал судового засідання № 104а.

2.Голові комітету кредиторів забезпечити організувати та провести засідання комітету кредиторів з розгляду питання щодо визначення кандидатури арбітражного керуючого для призначення ліквідатором у справі.

3.Ліквідатору забезпечити повідомлення всіх кредиторів про розгляд його заяви та в строк до 24.01.2023 надати суду звіт ліквідатора, реєстр вимог кредиторів, проміжний ліквідаційний баланс станом на вересень 2022 та документи в підтвердження проведеної роботи.

4.Комітету кредиторів на засіданні комітету кредиторів розглянути питання щодо заміни ліквідатора у справі, відповідне клопотання та заяву обраної кандидатури арбітражного керуючого для заміни ліквідатора до дати судового засідання надати суду.

5.Явка ліквідатора та членів комітету кредиторів в судове засідання необов`язкова.

6.Повідомити кредиторів про розгляд заяви ліквідатора у справі №27/89б шляхом розміщення оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України (з посиланням на веб-адресу відповідної ухвали суду в Єдиному державному реєстрі судових рішень), за умови відсутності електронної адреси.

7.Роз`яснити, що відповідно до положень ст.197 ГПК України учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів. Підтвердження особи учасника справи здійснюється із застосуванням електронного підпису, а якщо особа не має такого підпису, то у порядку, визначеному Законом України "Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус" або Державною судовою адміністрацією України.

У разі виникнення обставин зумовлених військовою агресією проти України та які об`єктивно унеможливлюють проведення судового засідання у призначений час, судове засідання може бути відкладено.

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання суддею та оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя П.В. Демідова

Електронний варіант судового рішення в мережі Інтернет за адресою: 

https://reyestr.court.gov.ua/Review/107458782