flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Компанії SQUIRE MANOR PROPERTIES LTD, м.Чарлстаун

08 листопада 2022, 16:36

По справі №910/5759/22

За позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Інвестрозвиток»

до TORINOX FINANCE LTD (ТОРІНОКС ФАЙНЕНС ЛТД)

третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору Товариство з обмеженою відповідальністю «Вуглепромтранс»

про стягнення 4 644 436,50грн,

 

Ухвалою суду від 19.10.2022 постановлено:

  1. Продовжити строк підготовчого провадження у справі №910/5759/22 на 30 днів.

  2. Залучити до участі у справі Компанію SQUIRE MANOR PROPERTIES LTD (Nevis, Charlestown, Main street, P.O. Box 556) третьою особою-2, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача.

  3. Відкласти підготовче засідання у справі на 16.11.2022 об 11:00. Засідання відбудеться в приміщенні Господарського суду Донецької області за адресою: 61022, м. Харків, пр-т Науки, 5, зал №105. Явку повноважних представників сторін та третіх особи визнати НЕ обов’язковою.

  4. Зобов’язати позивача надіслати третій особі-2 копію позовної заяви та доданих до неї документів, а також даної ухвали суду, докази надсилання надати суду.

  5. Зобов’язати позивача повідомити суду електронну пошту, телефон тощо третьої особи-2, якщо вони відомі позивачу.

  6. Повторно запропонувати третій особі-1 надати суду письмові пояснення по справі.

  7. Запропонувати третій особі-2 надати суду письмові пояснення по справі.

  8. Встановити  строк для подання пояснень третьою особою-2 щодо позову  - протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення даної ухвали.

  9. Звернути увагу учасників справи, що відповідно до  ст. 196 Господарського процесуального кодексу України  учасник справи має право заявити клопотання про розгляд справи за його відсутності. Якщо таке клопотання заявили всі учасники справи, судовий розгляд справи здійснюється на підставі наявних у суду матеріалів.

  10. Заяви, клопотання тощо, можуть бути подані засобами електронного зв’язку: inbox@dn.arbitr.gov.ua, а також через особистий кабінет в системі «Електронний суд».

  11. Повідомити учасників справи, що у зв’язку із закінченням знаків поштової оплати (поштових марок) та у зв’язку із запровадженням дистанційної роботи, через воєнний стан в Україні та небезпеку у місті Харкові, Господарський суд Донецької області не має можливості здійснювати відправку вихідної кореспонденції.

З огляду на зазначене, суд звертає увагу учасників на те, що процесуальні документи, у тому числі дана ухвала, будуть надсилатися на електронні адреси, які відомі суду, або сторони будуть повідомлені телефонограмами, а також суд пропонує альтернативний спосіб отримання процесуальних документів та необхідної інформації у справах в системі «Електронний Суд» https//cabinet.court.gov.ua.

  1. Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua.

  2. Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та не підлягає оскарженню окремо від рішення суду.                                

Суддя М.В. Хабарова

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/106889791