flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Private Limited Liability Company Metinvest B.V. (Приватної компанії з обмеженою відповідальністю «Метінвест Б.В.»), Amsterdam, Koninkrijk der Nederlanden, (м.Амстердам, Королівство Нідерланди)

21 жовтня 2022, 15:30

Справа №905/691/22

за позовною заявою Жернової Алли Єремеївни, м.Львів, Кметь Ірини Дмитрівни, м.Львів, Матвієнка Сергія Миколайовича, м.Львів, Шиндирука Івана Петровича, с.Білогородка, Тараска Олександра Олександровича, м.Львів, Маркової Марії Владиславівни, м.Харків

до Приватного акціонерного товариства «Авдіївський коксохімічний завод», м.Авдіївка;

Private Limited Liability Company Metinvest B.V. (Приватної компанії з обмеженою відповідальністю «Метінвест Б.В.»), Amsterdam, Koninkrijk der Nederlanden, (м.Амстердам, Королівство Нідерланди)

 

про визнання правочину недійсним, стягнення сум компенсації за вилучені акції та сум збитків за неотримані дивіденди

 

Суддя Паляниця Ю.О.

 

Ухвалою суду від 13.10.2022р. постановлено:

Повідомити позивачів – Жернову А.Є., Кметь І.Д., Матвієнка С.М., Шиндирука І.П., Тараска О.О., Маркову М.В., відповідачів – Приватне акціонерне товариство «Авдіївський коксохімічний завод», Private Limited Liability Company Metinvest B.V. (Приватну компанію з обмеженою відповідальністю «Метінвест Б.В.»), про те, що підготовче засідання у справі №905/691/22 відбудеться 09.11.2022 року о 14:00 год. у приміщенні господарського суду Донецької області за адресою: 61022, м.Харків, пр.Науки, 5, зал судового засідання №105.

Присутність сторін у судовому засіданні є не обов’язковою (ч.2 ст.120 Господарського процесуального кодексу України).

Звернути увагу на те, що:

1) в умовах дії на території України воєнного стану з урахуванням наказу №20 від 28.02.2022р. та розпорядження №9-р від 15.04.2022р. голови господарського суду Донецької області, рішення №2 від 13.06.2022р. зборів суддів господарського суду Донецької області та положень ст.3 Конституції України:

- участь представників учасників справи у судовому засіданні можлива виключно в режимі відеоконференції (за умови попереднього подання відповідної заяви в порядку норм ст.197 Господарського процесуального кодексу України);

- учасники справи мають право подати заяву про розгляд справи за відсутності їх представників;

- проведення судового засідання у призначені дату та час буде залежати від реальної поточної ситуації у країні і місті Харкові та можливе виключно за наявності відносно безпечних умов для проведення такого засідання (перебування суддів, працівників суду за адресою суду);

- заяви, клопотання тощо, можуть бути подані засобами електронного зв’язку з використанням програми «Електронний суд» (за умови відповідної реєстрації в системі) або шляхом скерування їх (з засвідченням електронним цифровим підписом уповноваженої особи) на електронну адресу господарського суду Донецької області inbox@dn.arbitr.gov.ua.

2) у зв’язку з недостатніми бюджетними призначеннями на 2022 рік та відсутністю знаків поштової оплати, з метою раціонального і цільового використання наявних у господарському суді Донецької області канцелярських товарів, за розпорядженням керівника суду, зупинено з 22.02.2022р. прийняття працівниками відділу документального забезпечення та контролю (канцелярія) документів для відправлення за межі суду. З огляду на наведене, до відновлення відповідного фінансування повідомлення сторін про рух справи буде здійснюватись альтернативними способами (направлення процесуальних документів на повідомлені сторонами адреси електронної пошти, оформленням телефонограм, розміщенням оголошень на офіційному веб-сайті судової влади України тощо).

Інформацію щодо руху справи можна отримати на інформаційному сайті http://www.reyestr.court.gov.ua, веб-порталі «Судова влада України» (dn.arbitr.gov.ua).

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та не підлягає оскарженню.

 

Електронний варіант ухвали/рішення в мережі Інтернет за адресою:  

https://reyestr.court.gov.ua/Review/106773152