flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги кредиторів: - Акціонерне товариство «Міжнародний резервний банк» (код ЄДРПОУ 25959784). - Головного управління ДПС в Донецькій області (код ЄДРПОУ ВП: 44070187). - Товариство з обмеженою відповідальністю “Централізована резервна компанія” (код Є

07 жовтня 2022, 19:53

По справі № 905/1224/17:

 

За заявою кредитора (заявника) Акціонерному товариству “Міжнародний резервний банк”, м.Київ

до боржника Товариства з обмеженою відповідальністю “Хлібсервіс”, м. Донецьк

про банкрутство

ліквідатор – Іванюк О.М.

 

Суддя Господарського суду Донецької області Чорненька І.К.

 

 

Ухвалою суду від 05.10.2022 постановлено:

 

Призначити заяву ліквідатора Іванюка О.М. №01 від 26.09.2022р. про відсторонення арбітражного керуючого від виконання повноважень ліквідатора за його згодою на 02.11.2022р. о 12:00год., каб. 320.

 

Ліквідатору Іванюку О.М. до дати судового засідання надати суду:

  • звіт ліквідатора про проведення ліквідаційної процедури у справі №905/1224/17 про банкрутство ТОВ «Хлібсервіс».

 

Комітету кредиторів до дати судового засідання надати суду:

  • кандидатуру арбітражного керуючого для призначення ліквідатором у справі №905/1224/17 про банкрутство ТОВ «Хлібсервіс» за його згодою.

 

Повідомити учасників справи, що явка  у судове засідання не є обов’язковою.

 

З урахуванням положень статті 3 Конституції України про те, що людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканість і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю – рекомендувати у зв’язку з наявністю обставин загрози життю, здоров’ю та безпеці представників учасників справи  подавати до суду заяви про розгляд справи за їх відсутності за наявними матеріалами справи в порядку частини третьої статті 196 ГПК України.

 

Роз’яснити учасникам справи, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, можуть бути ними подані в електронному вигляді через особистий кабінет в системі «Електронний суд» або електронною поштою на е-mail: inbox@dn.arbitr.gov.ua (з обов’язковим підписанням всіх документів кваліфікованим електронним підписом).

 

Направлення даної ухвали здійснювати шляхом електронного листування на електронні адреси учасників справи. Інформацію щодо роботи суду можна отримати на сторінці суду на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.uа.

 

Ухвала набирає чинності у строк та порядку, визначеному ст. 235 Господарського процесуального кодексу України та не підлягає оскарженню.