flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги відповідача: Красногорівського міського комбінату комунальних підприємств Віта, м.Красногорівка

06 жовтня 2022, 15:24

По справі № 905/2299/21:

 

у справі за позовом: Комунального підприємства Компанія Вода Донбасу, м.Маріуполь в особі відокремленого підрозділу Покровського регіонального виробничого управління Комунального підприємство Компанія Вода Донбасу, м.Покровськ

до відповідача: Красногорівського міського комбінату комунальних підприємств Віта, м.Красногорівка

про стягнення 4079673,55грн

 

Суддя Курило Г.Є.

 

 

Ухвалою суду від 22.08.2022 постановлено:

 

  1. Призначити підготовче засідання по справі №905/2299/21 на 12.10.2022  об 11:20год., яке відбудеться у приміщенні Господарського суду Донецької області за адресою: м.Харків, пр.Науки, буд.5,  зал судового засідання №104.

  2. Запропонувати сторонам надати суду письмові пояснення відносно позовних вимог із доказами їх направлення на адресу сторін у строк до 01.10.2022.

  3. Явка учасників справи не є обов`язковою.

  4. З урахуванням положень статті 3 Конституції України про те, що людина, її життя і здоров`я, честь і гідність, недоторканість і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю рекомендувати у випадку загрози життю, здоров`ю та безпеці представників сторін подавати до суду заяви про розгляд справи в їхній відсутності за наявними матеріалами в порядку частини третьої статті 196 ГПК України.

  5. Роз`яснити учасникам справи, що в умовах дії режиму воєнного стану, з міркувань безпеки та враховуючи приписи ст.3 Конституції України, судове засідання може бути перенесене на іншу дату, про що сторони будуть повідомлені.

  6. Повідомити сторін, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів, можуть бути ними подані в електронному вигляді на електронну пошту суду або через особистий кабінет в системі «Електронний суд».

  7. Повідомити сторін, що участь у судовому засіданні можлива для сторін та їх представників в режимі відеоконференції та відбудеться лише за умови наявності об`єктивних обставин, які забезпечать безпеку проведення судового засідання у приміщенні Господарського суду Донецької області.

  8. Роз`яснити необхідність дотримання приписів ст.197 Господарського процесуального кодексу України при поданні клопотання про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

  9. Направлення даної ухвали здійснювати шляхом електронного листування на електронні поштові адреси сторін.

 

 Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:   http://reyestr.court.gov.ua/Review/105833786/