flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги: Товариства з обмеженою відповідальністю «Фурлендер вінтехнолоджі», м.Краматорськ, Донецька область

04 жовтня 2022, 16:41

Справа №905/190/22

Ухвалою від 27.09.2022 суд постановив:

Призначити підготовче судове засідання на  12.10.2022 року о 15:00 год.Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Донецької області за адресою: м.Харків, пр-т Науки, 5, каб.  № 309.

Явка учасників справи не є обов`язковою.

Учасникам справи надати (підтвердити) електронну адресу (e-mail) на яку судом будуть надсилатись процесуальні документи.

Сторонам висловити письмово свою позицію щодо можливості закриття підготовчого провадження та переходу до розгляду справи по суті в умовах воєнного стану, а також розгляду справи без участі представників сторін. У разі наявності заперечень щодо переходу до розгляду справи по суті - надати обґрунтовані письмові пояснення.

З урахуванням введення в Україні воєнного стану повідомити про право учасників справи подати заяву про розгляд справи за їх відсутності за наявними матеріалами в порядку частини третьої статті 196 ГПК України.

Повідомити учасників справи, що вони можуть реалізовувати свої процесуальні права та обов`язки, передбачені ГПК України, подати заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази в електронному вигляді на офіційну електронну пошту суду (inbox@dn.arbitr.gov.ua) та з використанням телекомунікаційної мережі "Електронний суд".

 Роз`яснити, що участь у судовому засіданні можлива для учасників справи виключно в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за окремим клопотанням, поданим в порядку, визначеному процесуальним законом, та відбудеться лише за умови наявності об`єктивних обставин, які забезпечать безпеку проведення судового засідання у приміщенні суду.

за позовом: Малого приватного підприємства «Азія», м. Маріуполь, Донецька область,

до відповідача: Товариства з обмеженою відповідальністю «Фурлендер вінтехнолоджі», м.Краматорськ, Донецька область

про стягнення 2’ 554’ 734,34грн

Суддя Ю.В. Макарова

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:  https://reyestr.court.gov.ua/Review/106503059