flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги: Товариства з обмеженою відповідальністю “Метстройсервіс”, м. Краматорськ, Донецька область

04 жовтня 2022, 16:40

Справа №905/159/22

Ухвалою від 27.09.2022 суд постановив:

. Призначити підготовче судове засідання на  12.10.2022 року о 15:30 год. Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Донецької області за адресою: м.Харків, пр-т Науки, 5, каб № 309

  1. Явка учасників справи не є обов`язковою.

  2. Позивачу надати суду: відповідь на відзив, письмові обґрунтовані пояснення щодо виконання замовником п.1.1 спірного договору, запропонувати надати відповідні докази у підтвердження посилань відповідно до умов п.3.4 договору;

  3. Відповідачу надати суду: відомості щодо факту отримання позивачем відзиву на позовну заяву, у разі направлення відзиву на позов з описом вкладення надати останній для долучення до матеріалів справи.

  4. Учасникам справи надати (підтвердити) електронну адресу (e-mail) на яку судом будуть надсилатись процесуальні документи.

  5. Сторонам висловити письмово свою позицію щодо можливості закриття підготовчого провадження та переходу до розгляду справи по суті в умовах воєнного стану, а також розгляду справи без участі представників сторін. У разі наявності заперечень щодо переходу до розгляду справи по суті - надати обґрунтовані письмові пояснення.

  6. З урахуванням введення в Україні воєнного стану повідомити про право учасників справи подати заяву про розгляд справи за їх відсутності за наявними матеріалами в порядку частини третьої статті 196 ГПК України.

  7. Повідомити учасників справи, що вони можуть реалізовувати свої процесуальні права та обов`язки, передбачені ГПК України, подати заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази в електронному вигляді на офіційну електронну пошту суду (inbox@dn.arbitr.gov.ua) та з використанням телекомунікаційної мережі "Електронний суд".

  8. Роз`яснити, що участь у судовому засіданні можлива для учасників справи виключно в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за окремим клопотанням, поданим в порядку, визначеному процесуальним законом, та відбудеться лише за умови наявності об`єктивних обставин, які забезпечать безпеку проведення судового засідання у приміщенні суду.

за позовом Товариства з  обмеженою відповідальністю “Завод “Енергостіл”, м. Київ

до Товариства з обмеженою  відповідальністю “Метстройсервіс”, м. Краматорськ, Донецька область 

про стягнення 173’ 555,65грн.

 

 

 

Суддя Ю.В. Макарова

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:  https://reyestr.court.gov.ua/Review/106503058