flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариства з обмеженою відповідальністю «НИКРОС» (ідентифікаційний код 34651588)

19 вересня 2022, 15:32

По справі №905/1977/21

за заявами:

- Товариства з обмеженою відповідальністю «ГЕОЛОГІЧНІ СИСТЕМИ»

- Товариства з обмеженою відповідальністю «НИКРОС»

- Товариства з обмеженою відповідальністю «Суми-Електрод»

- Товариства з обмеженою відповідальністю «Виробничо-комерційне підприємство «СІАЛ ДЖЕТ УКРАЇНА»

- Товариства з обмеженою відповідальністю "АЛАМАК"

з грошовими вимогами до боржника

 

у справі за заявою ініціюючого кредитора: Товариства з обмеженою відповідальністю "ДЕТ-ЮА"

до боржника Товариство з обмеженою відповідальністю "ДТЕК ДОБРОПІЛЛЯВУГІЛЛЯ"

про банкрутство

розпорядник майна: арбітражний керуючий Курбанов Назім Вахід-Огли

 

Ухвалою від 08.09.2022 вирішено:

  1. Призначити судове засідання з розгляду заяв Товариства з обмеженою відповідальністю «ГЕОЛОГІЧНІ СИСТЕМИ» (ідентифікаційний код 33142128), Товариства з обмеженою відповідальністю «НИКРОС» (ідентифікаційний код 34651588), Товариства з обмеженою відповідальністю «Суми-Електрод» (ідентифікаційний код 36066802), Товариства з обмеженою відповідальністю «Виробничо-комерційне підприємство «СІАЛ ДЖЕТ УКРАЇНА» (ідентифікаційний код 31540042), Товариства з обмеженою відповідальністю "АЛАМАК" (ідентифікаційний код 36163334) з грошовими вимогами до боржника на 12.10.2022 року о 11:15 год., що відбудеться у приміщені Господарського суду Донецької області за адресою: м. Харків, пр-т Науки, 5, каб. № 105

  2. Боржнику та розпоряднику майна - арбітражному керуючому Курбанову Назім Вахід-Огли у строк до 22.09.2022 надати суду відзив / повідомлення про результати розгляду кредиторських вимог, які заявлені після закінчення строку, встановленого для їх подання.

  3. Визнати явку уповноважених представників учасників справи у судове засідання не обов’язковою.

  4. З урахуванням положень статті 3 Конституції України про те, що людина, її життя і здоров`я, честь і гідність, недоторканість і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю - рекомендувати у випадку загрози життю, здоров`ю та безпеці представників учасників справи, арбітражного керуючого подавати до суду заяви про розгляд справи в їхній відсутності за наявними матеріалами в порядку частини третьої статті 196 Господарського процесуального кодексу України.

Повідомити, що участь у судовому засіданні можлива для учасників справи лише в режимі відеоконференції та відбудеться лише за умови наявності об`єктивних обставин, які забезпечать безпеку проведення судового засідання у приміщенні Господарського суду Донецької області.

У разі виникнення обставин зумовлених військовою агресією проти України та які об`єктивно унеможливлюють проведення судового засідання у призначений час, судове засідання може бути відкладено.

  1. Повідомити учасників справи, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення тощо можуть бути ними подані в електронному вигляді на електронну пошту суду або через особистий кабінет в системі “Електронний суд”.

  2. Дану ухвалу надіслати на електронні адреси заявників, кредиторів, боржнику, арбітражному керуючому. Додатково розмістити відповідне оголошення на офіційній сторінці Господарського суду Донецької області веб-порталу Судова влада України в мережі.

  3. Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua

  4. Ухвала набрала законної з моменту її підписання 08.09.2022 і оскарженню не підлягає.

Суддя Н.В. Величко

           Електронний варіант ухвал в мережі Інтернет за адресою:

           https://reyestr.court.gov.ua/Review/106149239