flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Петрова Івана Івановича (адреса: 85207, Донецька область, м. Торецьк)

15 вересня 2022, 15:54

По справі №905/553/22

за позовом: Дементова Романа Георгійовича

до відповідача: Петрова Івана Івановича

про визнання договору купівлі-продажу частки статутного капіталу від 10.06.2018р. недійсним та скасування реєстраційної дії від 18.06.2018р.

 

Ухвалою від 01.09.2022 вирішено:

Прийняти   позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі 905/553/22.

Справу розглядати за правилами загального позовного провадження.

Підготовче засідання призначити на 12.10.2022 року о 11:30 год., яке відбудеться у приміщенні суду, зал судового засідання № 318   

Встановити відповідачу строк для подання відзиву на позов - протягом 15 днів з дня вручення даної ухвали та для подання заперечень на відповідь на відзив (якщо така буде подана) - протягом 5 днів з дня отримання відповіді на відзив.

Запропонувати відповідачеві повідомити адресу електронної пошти для отримання кореспонденції в межах справи, а також номер телефону для зв’язку.

Попередити відповідача, що у разі ненадання відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи (ч.9 ст.165, ч. 2 ст. 178 Господарського процесуального кодексу України).

Встановити строк для подання позивачем відповіді на відзив - протягом п`яти днів з дня отримання відзиву на позов (за наявності).

Звернути увагу сторін на приписи ч.5 ст.165, ч.3 ст.166, ч.3 ст.167 Господарського процесуального кодексу України, згідно з якими копія відзиву, відповіді на відзив та заперечень на відповідь на відзив з доданими документами повинні бути надіслані (надані) іншим учасникам одночасно з надісланням (наданням) до суду.

Повідомити учасників справи, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, письмові докази, висновки експертів, можуть бути ними подані в електронному вигляді на електронну пошту суду на е-mail: inbox@dn.arbitr.gov.ua (з обов’язковим підписанням всіх документів кваліфікованим електронним підписом) або через особистий кабінет в системі “Електронний суд”.

З урахуванням положень статті 3 Конституції України про те, що людина, її життя і здоров`я, честь і гідність, недоторканість і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю - рекомендувати у випадку загрози життю, здоров`ю та безпеці представників учасників справи подавати до суду заяви про розгляд справи в їхній відсутності за наявними матеріалами в порядку частини третьої статті 196 Господарського процесуального кодексу України.

Повідомити, що участь у судовому засіданні можлива для учасників справи лише в режимі відеоконференції та відбудеться лише за умови наявності об`єктивних обставин, які забезпечать безпеку проведення судового засідання у приміщенні Господарського суду Донецької області.

Витребувати у Державного реєстратора Подільської районної в місті Києві державної адміністрації (адреса: 04070, м. Київ, Контрактова площа, 2; Електронна пошта: adminpodil@ukr.net)  належним чином засвідчену та належної якості копію реєстраційної справи юридичної особи - Товариство з обмеженою відповідальністю «ФОКУС КАПІТАЛ», ідентифікаційний код юридичної особи: 42115833, адреса: 04070, м. Київ, вул. Борисоглібівська, буд.3.

Встановити строк для надання суду витребуваних матеріалів – 10 днів з дня отримання даної ухвали. Про неможливість надання витребуваних  матеріалів підтвердити в цей самий строк письмово.

Запитувані матеріали можуть бути подані в електронному/сканованому вигляді на електронну пошту суду inbox@dn.arbitr.gov.ua (з обов`язковим підписанням всіх документів кваліфікованим електронним підписом).

Направлення даної ухвали здійснювати шляхом електронного листування на електронні адреси учасників справи. Додатково розмістити відповідне оголошення на офіційній сторінці Господарського суду Донецької області веб-порталу «Судова влада України».

 

Суддя Н.В. Величко

 

           Електронний варіант ухвал в мережі Інтернет за адресою:

           https://reyestr.court.gov.ua/Review/106006087